НАЧАЛО Други

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

септември 25, 2022 19:49 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки - авторът на книгата за лични финанси "Богат татко, беден татко" - отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

ФЕД са “марксисти”, твърди Кийосаки

В туит от 25 септември Кийосаки отново изрази несъгласието си с политиките на Федералния резерв в стремежа му да овладее рязко нарастващата инфлация. Според него Федералният резерв е отговорен за нарастващата инфлация, тъй като институцията прибягва до увеличаване на лихвените проценти.

М****** им на ФЕД. ФЕД предизвиква инфлация, която прави живота на бедните и средната класа болезнен. Нима хората не знаят, че ФЕД и всички централни банки са марксисти? Защо хората казват: “Следвайте ФЕД.” Аз не съм комунист. Вместо “ФЕД ви пази гърба.” аз казвам “М****** им на ФЕД.

Авторът посочва също, че политиката на Фед вероятно ще унищожи икономиката на САЩ, като същевременно призова инвеститорите да вложат средствата си в реални пари. 

Той посочи Биткойн (BTC), злато и сребро като активите, на които трябва да се обърне внимание.

Забележително е, че според Кийосаки предстои най-големият пазарен срив в световната история.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: JP Morgan Chase твърдят, че Сливането може да е проблем


Краят на “фалшивите долари”

Според Кийосаки краят на “фалшивите долари” си проличава от предполагаемия недостиг на златни и сребърни монети. Той разгледа кой активи е редно да се държат под око, като същевременно предположи, че “краят на фалшивите пари наближава”

На 20 септември той публикува туит, препоръчващ на инвеститорите да “се предпазят”, като инвестират в сребро, за което отбеляза, че вероятно ще се покачи до $500.

КРАЯТ е ТУК. Обадих се на Джери Уилямс, моя доверен дилър на злато и сребро. Той каза: “Не мога да получа златни или сребърни монети. Монетният двор няма да ми продаде повече”. За мен това означава, че е дошъл краят на FAKE $. Както беше посочено в по-ранния туит, среброто отива към $100 до $500. Вземете малко. Предпазете се.

Бичата позиция на Кийосаки по отношение на среброто идва, след като преди това той заяви, че златото е скъпо, което го прави по-малко атрактивен инвестиционен актив в настоящите пазарни условия. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как фондовият пазар се противопоставя на икономическия хаос

През последните месеци финансовият пейзаж е изпълнен с хаос и несигурност. В началото на годината се борихме с трайната инфлация, последвана от тревожния срив на Silicon Valley Bank през март, който предизвика безпокойство сред инвеститори, собственици на бизнес и банкери.

май 30, 2023 17:30 3 мин. четене

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.