НАЧАЛО Други

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки - авторът на книгата за лични финанси "Богат татко, беден татко" - отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

ФЕД са „марксисти“, твърди Кийосаки

В туит от 25 септември Кийосаки отново изрази несъгласието си с политиките на Федералния резерв в стремежа му да овладее рязко нарастващата инфлация. Според него Федералният резерв е отговорен за нарастващата инфлация, тъй като институцията прибягва до увеличаване на лихвените проценти.

М****** им на ФЕД. ФЕД предизвиква инфлация, която прави живота на бедните и средната класа болезнен. Нима хората не знаят, че ФЕД и всички централни банки са марксисти? Защо хората казват: „Следвайте ФЕД.“ Аз не съм комунист. Вместо „ФЕД ви пази гърба.“ аз казвам „М****** им на ФЕД.


Авторът посочва също, че политиката на Фед вероятно ще унищожи икономиката на САЩ, като същевременно призова инвеститорите да вложат средствата си в реални пари. 

Той посочи Биткойн (BTC), злато и сребро като активите, на които трябва да се обърне внимание.

Забележително е, че според Кийосаки предстои най-големият пазарен срив в световната история.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: JP Morgan Chase твърдят, че Сливането може да е проблем


Краят на „фалшивите долари“

Според Кийосаки краят на „фалшивите долари“ си проличава от предполагаемия недостиг на златни и сребърни монети. Той разгледа кой активи е редно да се държат под око, като същевременно предположи, че „краят на фалшивите пари наближава“

На 20 септември той публикува туит, препоръчващ на инвеститорите да „се предпазят“, като инвестират в сребро, за което отбеляза, че вероятно ще се покачи до $500.

КРАЯТ е ТУК. Обадих се на Джери Уилямс, моя доверен дилър на злато и сребро. Той каза: „Не мога да получа златни или сребърни монети. Монетният двор няма да ми продаде повече“. За мен това означава, че е дошъл краят на FAKE $. Както беше посочено в по-ранния туит, среброто отива към $100 до $500. Вземете малко. Предпазете се.


Бичата позиция на Кийосаки по отношение на среброто идва, след като преди това той заяви, че златото е скъпо, което го прави по-малко атрактивен инвестиционен актив в настоящите пазарни условия. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене