НАЧАЛО Други

“Кралят на вътрешната търговия” разкри последните си ходове

17.05.2024 2:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Кралят на вътрешната търговия” разкри последните си ходове

Сенатор Томи Тъбървил наскоро направи значителни движения в търговията с акции, на обща стойност приблизително $2.2 милиона, голяма част от предполагаемото му нетно състояние от $11.76 милиона.

Тези транзакции, включващи покупки, продажби и кол опции, са засегнали значително портфолиото му.

В поредица от над 60 заявления на 15 май сенатор Тубервил извърши различни сделки, които промениха неговия инвестиционен портфейл. Трябва да се отбележи, че продажбите надминаха сделките, възлизайки на $2.67 милиона, в сравнение с покупките за $956,000.

Мотивиран вероятно от печалба, Тубервил избра да се освободи от дяловете си в няколко компании, включително Chevron, Exxon Mobil, Nvidia, Occidental Petroleum и Broadcom, наред с други.

Забележителна корекция в портфолиото му включва частичната продажба на неговия дял в Humacyte, от която Тъбървил реализира печалба от $100,000. Тази транзакция привлече вниманието, тъй като принадлежността на сенатора към Комитета по въоръжените сили влияе пряко на компании като Humacyte, чиято стойност скочи със 120% след първоначалната инвестиция на Тъбървил.

Освен това американският политик реинвестира част от печалбите си в компании като Lululemon, Netflix, Motorola Solutions, Lattice Semiconductor и Agilent Technologies, като всяка покупка възлиза на по $15,000.

От особен интерес е активното участие на Тъбървил в кол опциите, особено забележително с неговите пут опции за компании като Paypal. Тази стратегия предполага низходяща перспектива за американските компании, отразявайки инвестиционния подход на сенатора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.