НАЧАЛО Други

Kraken се подиграват на Coinbase заради 5-те нови валути, които ще добавят

юли 15, 2018 13:59 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kraken се подиграват на Coinbase заради 5-те нови валути, които ще добавят

Големият криптообмен Kraken наскоро пусна саркастичен коментар в отговор на непредвиденото решение на Coinbase да пусне пет нови цифрови валути.

Както се съобщава на 14-ти юли Coinbase, най-голямата платформа за обмен на крипто и брокерство в света, обяви своя финализиран план за интегриране на Cardano (ADA), Bassic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) и 0x (ZRX).

Докато Coinbase подчерта, че компанията не е получила одобрението на регулаторни органи, включително Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), тe обясниха, че изявлението е пуснато с за да израси публично намерението на компанията да интегрира петте цифрови актива.

Coinbase заяви:

За разлика от Ethereum Classic , което е технически подобно на Етериум, тези активи изискват допълнителна работа, която изисква контакт с много външни страни. За да се гарантира, че тази новина идва директно от нас, ние публично обявяваме намеренията си. Моля, имайте предвид, че не гарантираме включването на тези активи. Можем да ги изброим с частична подкрепа или само в определени юрисдикции. По-конкретно, някои активи могат да бъдат достъпни в други държави преди САЩ.

В саркастично изявление, насочено към Coinbase, Kraken заяви на 14 юли, че планира да добави 1600 нови токена на своята платформа, включително всички цифрови активи, включени в CoinMarketCap.

Вълнуващо и важно откровение за общността днес. Kraken планира да проучи възможността за добавяне на над 1600 нови токена в очакване на резултата от нашия много сложен процес на преглед. За да разберете какви са възможностите посетете CoinMarketCap. 

Повечето инвеститори и потребители на глобалния крипто пазар реагираха положително на мисловния подход на Coinbase, който посочи пет допълнителни цифрови активи, два от които (0x и BAT) извършиха ICO през 2017 г.

Усилията на Coinbase да изброи активи като 0x и BAT изискват допълнителна работа с местните финансови органи и SEC, които могат да консумират значителна част от ресурсите на Coinbase, но да проправят път към по-разпространено приемане на криптота на световния пазар.

След като Coinbase успешно изброява токени на платформата си с подкрепа в щатски долари, всяка друга борса на пазара, особено в САЩ, ще има пряка изгода от резултата, тъй като те ще могат да добавят монетите, които Coinbase вече са добавили или други токени, които са в същата категория като тези на Coinbase, без да са в противоречие със SEC и местните финансови правила на САЩ.

Следователно, макар че реакцията на Kraken може да изглежда хумористична за малка част от крипто общност, усилията на Coinbase да добавят нови активи дори в период на регулаторна несигурност трябва да бъдат признати като положителен подход към приемането на крипто.

Coinbase ще добави още активи

През следващите месеци Coinbase заяви, че ще направи подобни съобщения и потенциално ще добави подкрепа за нови активи. Компанията каза:

Вървейки напред, трябва да очаквате, че ще направим подобни съобщения за проучване на добавянето на множество активи. Някои от тези активи могат да станат достъпни навсякъде, докато други могат да бъдат подкрепени само в определени юрисдикции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене