НАЧАЛО Други

Kraken пренесе Биткойн на бързата писта чрез спонсорство във Формула 1

02.04.2023 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kraken пренесе Биткойн на бързата писта чрез спонсорство във Формула 1

Популярната крипто борса Kraken реши да навлезе в спортната индустрия, по-специално във Формула 1, като същевременно повиши осведомеността за Биткойн.

На 31 март чрез Twitter беше обявено, че крипто борсата Kraken е станала спонсор на спортен автомобил от Формула 1 (F1), принадлежащ на отбора Williams Racing.

Партньорството включвa брандиране между Kraken и Williams Racing, като марката Kraken се появи върху различни елементи от автомобила и екипировката на отбора. Логото на Kraken, поставено върху автомобила, се състои от редове с текст от бялата книга на Биткойн.

NFT пазарът на Kraken, Kraken NFT, също ще изложи дигитални колекционерски предмети върху задното крило на автомобила. Партньорството има за цел да предостави на феновете “авангардни крипто и Web3 изживявания” и може да включи преживявания за феновете и раздаване на артикули.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Устойчив добив на Биткойн: Намаляване на въглеродния отпечатък


Други отбори от Формула 1 установиха подобни отношения с блокчейн компании, като например партньорството на Crypto.com с Aston Martin Cognizant Formula One и спонсорската сделка на Red Bull с ByBit и Tezos.

Общността на Dogecoin също изрази интерес към спонсориране на отбора на Haas F1, въпреки че това не се осъществи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Министър-председателят на Япония призовава за реформи на капиталовите пазари

В сряда японският министър-председател Фумио Кишида направи публично обръщение, насочено към привличане на чуждестранни инвестиции, като обеща по-нататъшни реформи на капиталовите пазари и се застъпи за управлението на активи по време на реч пред събрание на глобални инвеститори в Токио.

22.05.2024 20:30 2 мин. четене

Бичите настроения преобладават на фондовия пазар – какво да очакваме?

Сегашните настроения на инвеститорите в акции са изключително оптимистични и достигат невиждани от години нива. Въпреки това в този момент е необходимо да се внимава с агресивното навлизане на пазара.

22.05.2024 17:30 3 мин. четене

Рецесията идва за САЩ според “Кралят на облигациите”

Джефри Гъндлах, главен изпълнителен директор на DoubleLine Capital, поддържа отдавнашното си убеждение, че Съединените щати се насочват към икономически спад.

22.05.2024 16:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.