НАЧАЛО Други

Крайният срок за предявяване на вземания от Mt. Gox се отлага

март 10, 2023 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крайният срок за предявяване на вземания от Mt. Gox се отлага

Кредиторите на Mt. Gox ще имат още един месец, за да предявят вземанията си, тъй като крайният срок за регистрация беше отложен с още един месец.

Според информацията крайният срок е преместен от 10 март на 6 април, Срокът за разпределяне на вземанията между кредиторите също е отложен с още един месец и ще започне на 31 октомври вместо на 30 септември.

Удължаването на крайния срок означава, че другите кредитори ще имат още един месец, за да решат дали да вземат по-ниската сума сега чрез ранно изплащане или да изчакат още девет години, за да получат пълната сума.

В официалния документ се посочват различни обстоятелства за изместването на крайните срокове, като например напредъкът на рехабилитационните кредиторите по отношение на избора и регистрацията.

Кредиторите имат възможност да изберат еднократно плащане, банков превод, доставчик на услуги за прехвърляне на средства или те да минат през попечител или криптоборса.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо Биткойн отново падна под $22,000?


Mt. Gox беше базирана в Токио криптоборса, на която някога се извършваха по-голямата част Биткойн транзакциите. През 2014 г. борсата беше хакната и подаде молба за обявяване в несъстоятелност, след като хиляди биткойни BTC бяха откраднати.

Изплащането на сумата на кредиторите на Mt. Gox е във фокуса на вниманието от доста време насам, особено като се има предвид, че стойността на BTC се е увеличила многократно, откакто борсата фалира.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ще видим агресивно приемане на крипто от големите играчи – Оливър Линч

Оливър Линч, главен изпълнителен директор на Bittrex Global, е оптимист за бъдещето на крипто индустрията.

март 22, 2023 11:00 2 мин. четене

DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска със спорове относно ръководството, тъй като член на екипа се опитва да пусне токен без одобрението на по-широката група.

март 22, 2023 9:00 2 мин. четене

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене