НАЧАЛО Алткойни

Кори Джонсън от Ripple: XRP е крипто 2.0

юни 16, 2018 17:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кори Джонсън от Ripple: XRP е крипто 2.0

На срещата Yahoo Finance All Market Summit, която се проведе на 14-ти юни в Сан Франциско в Центъра за предприемачи на Nasdaq, Кори Джонсън, главен маркетингов специалист в Ripple заяви: "XRP е в известен смисъл крипто 2.0".

Попитан за мнението си за вида на пламъка, който заобикаля екосистемата на XRP, Джонсън каза, че създателите на XRP са разгледали възможностите на Биткойн и са се опитали да го импровизират.

Той също така споменава как са гледали Ripple като решение за много от проблемите на Биткойн. Зависи от компанията на Ripple да разбере какви други неща може да направи с XRP. Джонсън споменава:

Сега има много предприемачи, които разработват други неща около XRP, но се питат защо има някакъв религиозен плам около XRP и не мисля, че това е просто защото технологията е по-добра, мисля, че е така, защото някои хора са си заложили парите. Когато парите ви са заложени, започвате да отделяте малко повече внимание на нещата и мисля, че затова има такава религиозна страст.

Джонсън вярва, че интензивността около Ripple е заради хората, които разбират пазара. Те са направили залог някъде и искат да видят другите неща, които се сриват. Той продължава да разказва как „Биткойн максималистите“ мразят XRP, защото не е Биткойн, а Етериум притежателите мразят XRP, защото те държат Ether, а не XRP. Той продължава:

Мисля, че има блогъри и журналисти и аз не мисля, че те са истински журналисти, защото са пристрастни, защото имат участие в някои от тези активи, а не в другите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Uniswap: Разработчиците планират да наберат $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад най-голямата в света децентрализирана крипто борса (DEX) по обем на търговия, планират да наберат стотици милиони долари в нов кръг на финансиране.

октомври 3, 2022 10:30 1 мин. четене

Terra (LUNA): Виталик Бутерин коментира срива на екосистемата

Съоснователят на Етериум (ETH) каза, че имплозията на Terra (LUNA) по-рано тази година е нанесла голям удар върху децентрализацията на криптовалутите.

октомври 3, 2022 9:00 1 мин. четене

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

октомври 2, 2022 17:18 1 мин. четене

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене