НАЧАЛО Алткойни

Кори Джонсън от Ripple: XRP е крипто 2.0

юни 16, 2018 17:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кори Джонсън от Ripple: XRP е крипто 2.0

На срещата Yahoo Finance All Market Summit, която се проведе на 14-ти юни в Сан Франциско в Центъра за предприемачи на Nasdaq, Кори Джонсън, главен маркетингов специалист в Ripple заяви: "XRP е в известен смисъл крипто 2.0".

Попитан за мнението си за вида на пламъка, който заобикаля екосистемата на XRP, Джонсън каза, че създателите на XRP са разгледали възможностите на Биткойн и са се опитали да го импровизират.

Той също така споменава как са гледали Ripple като решение за много от проблемите на Биткойн. Зависи от компанията на Ripple да разбере какви други неща може да направи с XRP. Джонсън споменава:

Сега има много предприемачи, които разработват други неща около XRP, но се питат защо има някакъв религиозен плам около XRP и не мисля, че това е просто защото технологията е по-добра, мисля, че е така, защото някои хора са си заложили парите. Когато парите ви са заложени, започвате да отделяте малко повече внимание на нещата и мисля, че затова има такава религиозна страст.

Джонсън вярва, че интензивността около Ripple е заради хората, които разбират пазара. Те са направили залог някъде и искат да видят другите неща, които се сриват. Той продължава да разказва как „Биткойн максималистите“ мразят XRP, защото не е Биткойн, а Етериум притежателите мразят XRP, защото те държат Ether, а не XRP. Той продължава:

Мисля, че има блогъри и журналисти и аз не мисля, че те са истински журналисти, защото са пристрастни, защото имат участие в някои от тези активи, а не в другите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

август 19, 2022 21:45 1 мин. четене

Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

Популярен анализатор представя какво може да се случи на хоризонта с един от най-големите проекти в крипто пространството.

август 19, 2022 19:21 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене

Децентрализацията на Етериум е застрашена, твърди проучване

Според този доклад децентрализацията на Етериум и Solana може да е застрашена, се твърди в доклад на Messari.

август 19, 2022 9:23 1 мин. четене