НАЧАЛО Други

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

декември 8, 2022 0:57 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

Нетно състояние на Майкъл Сейлър

Сейлър е предприемач и инвеститор, който притежава 29 патента в областта на сигурността, автоматизацията и бизнес разузнаването. Нетното му състояние се оценява на $2.6 милиарда. Основните му бизнеси са MicroStrategy и Saylor Academy.

Първоначално компанията създава софтуер за извличане на данни – бързо обаче се преориентира към софтуер за дейности по бизнес разузнаване. Втората му претенция за слава са огромните му инвестиции в Биткойн. Сейлър е криптовалутен кит, който заедно с авоарите на компанията си притежава приблизително 130,000 BTC.

Имущество на Майкъл Сейлър

Сейлър преди това е живял в Маями Бийч, Флорида, в колосалната „Вила Векия“. Имението на брега на морето с площ от 18,000 кв. м, построено от Л. М. Барет през 1928 г., разполага с 13 спални и 12 бани, както и с голяма бална зала за 150 души. То разполага и с голям президентски апартамент, облицована с махагон библиотека, официална трапезария и изискана кухня. Теренът включва павилион с басейн, беседка на брега и док, достатъчно голям, за да побере 100-футова яхта. Същевременно в къщата за гости има две спални, а в обособената фитнес зала има дори и парна баня. Сейлър живее и в Маклийн, Вирджиния.

Първите стъпки на Майкъл Сейлър

Майкъл Сейлър е роден през 1965 г. в Линкълн, Небраска. В ранните си години Сейлър има проблеми със здравето, което му пречи да осъществи мечтата си да стане пилот. Вместо това той се присъединява към консултантската фирма Federal Group, където работи по моделирането на компютърни симулации. Кариерата му започва през 1987 г., когато се присъединява към The Federal Group, Inc, след което през 1988 г. се премества в DuPont. Майкъл съосновава MicroStrategy Incorporated малко след като напуска тези две фирми.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Край на мечия пазар през 2023 г.? – ето как


Компанията е специализирана в областта на изчислителните облаци, мобилния софтуер и бизнес разузнаването. Няколко години по-късно, през 1997 г., той основава компанията Angel, която по-късно е продадена за $110 милиона. По-късно, през 1998 г., Сейлър прави MicroStrategy публична компания, като в началото на 2000 г. става най-богатият човек в района на Вашингтон. Същата година основава и Alarm.com.

Две години след като продава Angel, той създава фондацията The Saylor Foundation, която се фокусира върху безплатното образование. Сайтът Saylor.org дебютира през 2008 г.

Визия на Майкъл Сейлър

Майкъл е визионер в областта на изкуствения интелект и технологиите. Той твърдо вярва в нестандартното мислене, за да оформи по-добро бъдеще. Когато става въпрос за инвестиции, той вярва, че си заслужават само инвестиции в подобряване на технологиите. Възможно е да подобрите света около себе си и да навлезете в бъдещето по нестандартен начин, като търсите промени в парадигмата, задвижвани от елементарни изобретения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене

Блокчейн компанията Ripple има нов президент

Ripple назначи нов президент, тъй като се подготвя за решението по делото, заведено от Комисията за ценни книжа и борси (SEC) срещу блокчейн компанията.

януари 29, 2023 12:15 1 мин. четене