НАЧАЛО Алткойни

Колко пари държи Доналд Тръмп в криптовалути?

28.05.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Колко пари държи Доналд Тръмп в криптовалути?

На фона на предстоящите президентски избори в САЩ и скокът в цената на меме токена MAGA, интересът на крипто общността се насочва към портфолиото на Доналд Тръмп.

Кандидатът за президент Доналд Тръмп към момента държи $10 милиона в криптовалути, според данни на Arkham Intelligence.

Фирмата публикува доклад, в който се посочва, че по-голямата част от авоарите му са в TRUMP токени.

Данните разкриват, че Тръмп притежава TRUMP монети на стойност $7.3 милиона, подарени му от създателите на проекта. Инструментът за проследяване на фирмата сочи, че общата стойност на притежаваните от бившия президент криптовалути е надхвърлила $10 милиона тази седмица.

Преди критикувал криптовалутите и Биткойн по време на своето президентство, сега Доналд Тръмп промени позицията си, като тази година открито подкрепи криптовалутите. Той обвини президента Байдън и сенатор Елизабет Уорън, че са създали „армия против криптовалутите“.

В скорошно изявление кампанията на Тръмп обяви плановете си за създаване на нова „крипто армия“. Изявлението гласеше: „Поддръжниците на MAGA, сега с нова опция за криптовалути, ще изградят крипто армия, която ще доведе кампанията до победа на 5 ноември!

Освен това президентската кампания на Доналд Тръмп приема основните криптовалути, включително Биткойн, Dogecoin и Shiba Inu. На страницата за дарения на кампанията се посочва: „Готови сме да приемем новите технологии, които ще направят Америка отново велика“.

По време на събитие в Мар-а-Лаго Тръмп се обяви за „крипто кандидат“. Следните криптовалути се приемат за дарения за президентската кампания на Доналд Тръмп чрез Coinbase – Биткойн (BTC), Етериум (ETH), USDC, Ripple (XRP), Solana (SOL), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Фондовите пазари в Европа, САЩ и Азия – какво трябва да знаем

Европейските акции се повишиха заедно с азиатските, водени от ралито на големите американски технологични компании, което тласна Уолстрийт до нов рекорд.

18.06.2024 14:30 2 мин. четене

Интересът към NFT се завръща – Етериум отново е лидер в класациите

Първоначално през 2024 г. крипто инвеститорите не проявиха голям интерес към NFT, но това се промени през последните седмици.

18.06.2024 14:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.