НАЧАЛО Биткойн

Колко още ще пада цената на Биткойн?

20.03.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Колко още ще пада цената на Биткойн?

Чарлз Едуардс, визионерът зад Capriole Investments, хедж фонд, специализиран в Биткойн и криптовалути, коментира неотдавнашния спад в цената на BTC.

Неотдавна BTC се покачи до своя връх от приблизително $73,700, но неотдавна отбеляза значителен спад, до под $62,000. Към момента на писане на статията най-голямта криптовалута в света по пазарна капитализация се търгува за $63,700.

Въпреки това Едуардс посочи, че по време на бичи фази типичното отдръпване на цената на BTC се колебае около 30%. Той подсети, че дори през декември BTC отбеляза най-продължителния си период на ръст в историята.

В анализа на Едуардс при спад от 20% BTC може да достигне $59,000, докато при спад от 30%, считан за нормален, може да се понижи до $51,000.

От друга страна Лорънс Лепард, инвестиционен мениджър в Equity Management Associates, наскоро предложи провокираща мисълта гледна точка.

Мениджърът предупреди срещу импулсивната реакция на продажба по време на пазарни спадове, като посочи угризенията на съвестта, изпитвани от онези, които са напуснали пазара, когато цената на Биткойн е отбелязала значителен спад. Лепард изрази убедеността си в HODL стратегията, като подчерта:

Биткойн ентусиастите могат да натрупат богатство, когато тези монети достигнат стойност от един милион долара всяка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Прогноза за цената на Биткойн от крипто милиардер

Брок Пиърс, ранен Биткойн ентусиаст, споделя своята гледна точка за това каква според него е „разумната“ ценова цел за BTC, тъй като водещата криптовалута навлиза в нова фаза.

24.04.2024 10:00 1 мин. четене

Tesla разкриха дали са продавали Биткойн през последното тримесечие

Вчера Tesla, известна корпорация в областта на автомобилостроенето и чистата енергия, ръководена от Илон Мъск, разкри, че е задържала всичките си $711 милиона в Биткойн (BTC) през първото тримесечие на 2024 г., без да ги продава.

24.04.2024 6:00 2 мин. четене

Нова прогноза за ценaта на Биткойн от исторически точен анализатор

Трейдър известен с точните си прогнози на крипто пазара, споделя прозренията си за траекторията на Биткойн след неотдавнашното халвинг събитие на BTC.

23.04.2024 20:16 1 мин. четене

Mt.Gox започва да разпределя $9 милиарда в Биткойн на кредиторите

Mt. Gox, една от първите борси за Биткойн (BTC), започна процес на изплащане на задълженията си към кредиторите от своя значителен резерв от $9 милиарда под формата на BTC.

23.04.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.