НАЧАЛО Прессъобщения

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

18.04.2024 15:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

Април месец се асоциира с деня на DOGE и Биткойн халвинга, което със сигурност ще повлияе страшно много на пазарните настроения, но дали ще видим нов бичи цикъл в следващите дни, предвид факта, че пазарите се “охладиха” в последната седмица?

Останете с нас, за да разберете.

Можете да видите как да купите $DOGEVERSE тук

Кои криптовалути задават темпото в последно време?

Няма повече да ви губим времето, затова и ще ви покажем кои криптовалути могат да се окажат “скрития коз” на крипто инвеститорите в Страната на изгряващото слънце, а пък и в Европа и България.

Dogeverse – една от най-актуалните меме криптовалути в предпродажба в момента

Dogeverse изпъква като меме криптовалута, която бързо набира популярност, благодарение на своя мултичейн подход. Вградената гъвкавост на платформата позволява на инвеститорите да управляват своите активи на различни блокчейни (включително Avalanche, Solana и Polygon), като по този начин се избягват високите такси и се оптимизира времето за транзакции. Това го прави първия мултиверижен DOGE токен въобще.

Този иновативен подход е причината мнозина да я считат за водеща меме криптовалута в настоящата фаза на предпродажба, където цената е само $0.000297. Неслучайно се превърна в хит в Япония.

Този феномен е отбелязан със значителен интерес, като Dogeverse вече е събрала над $6.6 милиона и се очаква да надхвърли $8 милиона още до края на деня, преминавайки редица целеви етапи на финансирането си в рекордно кратки срокове. 

Можете да видите как да купите $DOGEVERSE тук

99Bitcoins – Learn 2 Earn платформа с крипто награди

99Bitcoins се превръща в иновативна платформа в крипто света със своята концепция “Учи, за да спечелиш”, стимулираща потребителите да усвояват знания за криптовалути, докато печелят награди. Тя има фокус върху образователното съдържание, като 99Bitcoins предлага интерактивни курсове и куизове, като в същото време възнаграждава активните си участници с $99BTC токена.

Ентусиазмът към този проект се подчертава от бързото събиране на средства в предпродажбата, като платформата вече е успяла да натрупа внушителни $455,000. Тази подкрепа е сигнал за растящото доверие в концепцията и потенциала на 99Bitcoins.

Текущата цена на $99BTC е позиционирана на привлекателните $0.00101, което прави токена достъпен за широк кръг от инвеститори. Тази цена, заедно с прогресивния подход към обучението в крипто пространството, обещава интересни възможности за растеж както на индивидуално, така и на колективно ниво.

Можете да видите как да купите $99BTC тук

Slothana – Една от най-интересните меме криптовалута на блокчейна на SOLANA

Slothana вълнува крипто сферата като една от най-интересните меме криптовалути в екосистемата на SOL. Привличайки инвеститори със своя чар и забавна концепция, Slothana се превръща в символ на лекота и позитивизъм в света на често твърде сериозните крипто проекти. 

Със събраните впечатляващи над $10 милиона по време на предпродажбата, този проект демонстрира, че дори идеите, поднесени с щипка хумор, могат да имат тежест в инвестиционните кръгове. Възможността за бързи и евтини транзакции благодарение на блокчейна на Solana допълнително засилва атрактивността на този меме токен.

Предвиденият път на Slothana и нейния потенциал за включване в по-широки крипто стратегии като стейкинг и фарминг, както и евентуалното и й листване на първокласни крипто борси, създава очаквания за бъдещ ръст и вълнение сред привържениците на меме криптовалутите. Проектът вече навлече във финалните дни преди листването, затова и трябва да побързате, ако искате да вкарате средсва.

Можете да видите как да купите $SLOTH тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.