НАЧАЛО Прессъобщения

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

12.04.2024 21:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

Тя е образователна платформа, която монетизира знанията на своите потребители чрез новаторския модел за награди Learn-2-Earn.

Академията на 99Bitcoins винаги е предоставяла качествени образователни ресурси и учебни курсове за начинаещи в криптовалутите и е добре уважавано име в крипто общностите.

Освен това е платформа с голяма общност, включваща 700,000 абонати в YouTube и 2 милиона регистрирани потребители за нейните курсове по криптовалути.

Корените на 99Bitcoins датират от 2013 година, четири години след старта на Биткойн и две преди появата на Етериум.

Първоначално платформата се наричаше BitcoinWithPayPal.com. Това беше прост домейн, който предоставяше инструкции за покупка на Биткойн чрез PayPal. Впоследствие обаче, след проблеми с PayPal, уебсайтът беше преименуван и се трансформира, приемайки истинския дух на Web2.

Стартирането на препродажбата снощи отбелязва началото на прехода на 99Bitcoins към Web3 с представянето на токена $99BTC, който предлага L2E възможности за потребителите на уебсайта.

Посетете 99Bitcoins

Как насърчава ученето 99Bitcoins?

Чрез своя уникален Learn-to-Earn модел 99Bitcoins използва комбинация от геймификация и система за награди с класации, за да накара потребителите да усетят, че тяхното обучение носи конкретни (финансови) ползи. Накратко, потребителите печелят криптовалута, докато се учат на темата.

Аспектът на геймификацията се реализира чрез различни образователни ресурси като интерактивни учебни модули, викторини и уроци. Успешното завършване на тези предизвикателства съответно увеличава позицията на потребителя в 99Bitcoins – колкото по-висока е позиция, толкова по-голяма е наградата.

Докато потребителите учат и завършват упражненията, те отключват повече курсове, което означава повече награди благодарение на саморегулиращия се модел на Learn-to-Earn, който прави образователния процес ангажиращ и приятен за всички потребители.

За днешното поколение, което е много запознато с видео игри и технологии, това със сигурност е по-добро от учебниците.

Новата платформа 99Bitcoins ще предлага всеобхватни учебни програми по различни теми за блокчейн на всички нива, от основи за портфейли и наръчници за начинаещи до търговски сигнали, стратегии, тенденции и технически знания.

Посетете 99Bitcoins

Токеномика на 99Bitcoins

Изглежда, че 99Bitcoins е структурирал своята токеномика с особено внимание към стимулирането на обучението и ангажираността на общността. С общо предлагане от 99 милиарда токена ($99BTC), разпределението на токените е следното:

  • 15% (14.85 милиарда) са отделени за предпродажбата, което обикновено цели да набере първоначален капитал и да стимулира ранния интерес.
  • 14% (13.86 милиарда) са предвидени за стейкинг, където потребителите могат да “заключват” своите токени за получаване на пасивен доход, което допълнително подпомага стабилността на мрежата.
  • 23% (22.77 милиарда) отиват към фондовете на проекта, вероятно за развитие и поддържане на платформата.
  • 17% (16.83 милиарда) са определени за награди на общността, което е необичайно висок процент, показващ ангажимент към активизирането на потребителското взаимодействие и образование.
  • 8% (7.92 милиарда) за ликвидност, която е съществена за гарантиране на ефективността на търговията и стабилността на цените на токените.
  • Оставащите 23% (22.77 милиарда) са заложени за маркетинг, което подчертава стремежа на проекта да разшири своята видимост и достигнатост.

Как да инвестирам в 99Bitcoins?

Ако ви харесват този проект, то следващите няколко стъпки ще ви покажем как да си закупите токени:

  1. Отидете на уебсайта, който хоства предварителната продажба на 99Bitcoins, за да запознаете с последните предложения и спецификации на токена.
  2. Свържете своя дигитален портфейл с платформата. Вижте опцията “Connect Wallet” и свържете портфейла си, който работи с ERC20 токени (MetaMask, Trust Wallet или подобен)
  3. Определете колко искате да инвестирате и продължете със замяната на избраните от вас криптовалути (ETH/USD0 за токени 99Bitcoins).
  4.  Прегледайте условията на сделката, включително общия брой токени, които ще придобиете, и допълнителни такси. След като потвърдите, че всичко е коректно, завършете покупката и сте готови.

Посетете 99Bitcoins


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.