НАЧАЛО Прессъобщения

Dogeverse мина $3.5 милиона в своята предпродажба. Първият мултичейн DOGE токен ще се разпродаде до дни?

13.04.2024 13:56 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogeverse мина $3.5 милиона в своята предпродажба. Първият мултичейн DOGE токен ще се разпродаде до дни?

Новият мемe токен Dogeverse привлече вниманието на крипто инвеститорите със своите многоверижни свойства и забавен талисман.

Този управляван от общността проект вече събра над $3.5 милиона в текущата си фаза на предварителна продажба. С начална цена от $0.000291, предварителната продажба на монетата надмина очакванията, като разпродаде два етапа в рамките на кратък период от време, първоначално прогнозиран да обхване четири дни.

Това постижение подчертава нарастващото одобрение на меме криптовалутите и потенциалното значение на многоверижните свойства в сферата на дигиталните активи.

Посетете Dogeverse

Dogeverse утрои инвестициите в рамките на ден, с това темпо ще се разпродаде до седмица?

Главната отличителна черта на Dogeverse се крие в неговата многоверижна мрежа, обхващаща шест различни вериги. За разлика от много други меме монети, ограничени до единични блокчейни, Dogeverse оперира в Ethereum, BNB Smart Chain, Polygon и Avalanche, с планове за разширяване към Solana и Base (веригата от втори слой на Coinbase) в близко бъдеще. Тази обширна мрежа предлага подобрена оперативна съвместимост и мащабируемост.

Освен това многоверижните свойства на Dogeverse предлагат стратегически предимства на крипто пазара. Чрез разширяване на отпечатъка си в множество вериги, Dogeverse има за цел да подобри достъпността и ликвидността, привличайки разнообразна инвеститорска база и затвърждавайки позицията си на пазара. С амбициозни планове за разширяване и отдадена общност от поддръжници, Dogeverse е готов да даде значителен принос към пазара на криптовалути, вдъхновен от меметата.

В центъра на привлекателността на Dogeverse е неговият талисман, Космо, изобразен като четириног спътник, роден от свръхнова с уникалната способност да пътува през вселени. Този разказ добавя закачлив и завладяващ елемент към проекта.

Не на последно място е и отличната опция за стейкване, която Dogeverse предлага. Така притежателите на токена ще могат да си изкарват допълнителни награди само от държане.

Всички тези фактори се оказват изключително привлекателни за инвеститорите и бързите разпродажби за броени дни са доказателство за това.

Посетете Dogeverse

Има ли шанс Dogeverse да скочи с 10Х?

Dogeverse е в процес на предварителна продажба и цената на токена по време на последния етап от нея е определена на $0.000305. Поради своята ниска цена и дълъг списък от полезни функции, анализаторите са на мнение, че токенът вероятно може да бъде скочи до 10x, достигайки $0,003. Дори по-песимистично настроените специалисти обаче предвиждат бляскаво бъдеще за Dogeverse, с прогнози от порядъка на 400% ръст.

В бъдеще се очаква предстоящите ценови двигатели на Dogeverse да подхранват допълнително траекторията му на растеж. Халвингът на Биткойн, насрочен за 19 април, което исторически се свързва с възходящи пазарни настроения, представлява значителна възможност за меме монети като Dogeverse да се възползват от засиления инвеститорски интерес.

Освен това, Doge Day на 20 април, празнуван от общността на Dogecoin, се очаква да генерира много вълнение и шум в социалните медии около всички меме токени, което потенциално води до повишена популярност и търсене.

Как да закупя Dogeverse?

Dogeverse в момента се предлага като предварителна продажба на 10 етапа. Това са стъпките за закупуванe на Dogeverse токени:  

  1. Посетете официалния уебсайт на Dogeverse: Първата задача е да посетите официалния уебсайт, thedogeverse.com.
  2. Свържете портфейла си: След като сте на платформата, свържете портфейла си. Предлагат се множество възможности за избор.
  3. Изберете токена за размяна за Dogeverse: Dogeverse се предлага в шест различни блокчейна. В момента можете да го купите, като използвате BNB, MATIC, AVAX, USDT или ETH. Уверете се, че имате един от тези токени в портфейла си.
  4. Купете $DOGEVERSE токени: След като сте избрали актива за размяна за Dogeverse, купете $DOGEVERSE токени. Те ще бъдат стейкнати и когато дойде моментът да вземете контрол над тях, можете да го направите от блокчейна по ваш избор.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.