НАЧАЛО Прессъобщения

Меме криптовалутите паднаха със 7.3%, което работи в полза на Slothana?

02.04.2024 21:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутите паднаха със 7.3%, което работи в полза на Slothana?

Меме криптовалутите паднаха със 7.31% за последното денонощие, като SLERF се срина със 17%, а Pepe - с над 11%.

В този ред на мисли много крипто инвеститори “дръпнаха ръчната” спирачка от меме криптовалутите, които са на пазара и започнаха да разглеждат алтернативни възможности.

Такива обикновено се крият в предварителните продажби на меме криптовалути и днес ще ви представим един ярък пример – Slothana.

Купете Slothana

Какво е Slothana?

Slothana се появява като свеж акцент в света на меме криптовалутите, изградена върху блокчейна на Solana. Тя носи малко подигравателна нотка към SLERF, като същевременно се утвърждава като една от най-добрите меме криптовалути за инвестиция през април.

Впечатляващото начало на проекта се доказва със събраните над $5.8 милиона само във втората седмица от старта си, което подчертава значителния интерес и потенциал за растеж на Slothana в крипто общността.

Възможността за закупуване на 10,000 $SLOTH за 1 Solana токен представлява атрактивно предложение за много инвеститори. Бърз поглед на цената на Solana показва, че 1 $SLOTH ще ви излезе около $0.0184.  Именно такава достъпна цена прави Slothana привлекателна за тези, които искат да се включат в крипто пространството с ограничен риск, докато разглеждат възможностите, които меме криптовалутите могат да предложат.

Наличието на Slothana в мрежата на Solana осигурява допълнителни предимства като бързи и евтини транзакции, което я прави още по-привлекателна за инвеститорите, търсещи вълнуващи нови възможности.

Какъв е ценовият потенциал на Slothana?

Фактът Slothana все още да е в предварителна продажба е добра новина за инвеститорите. Това дава възможност на повече хора да се включат в проекта на по-ниска цена, преди евентуалното му качване на крипто борсите. Освен това, в контекста на наскорошната загуба на над $5 милиарда пазарна капитализация в меме сектора на крипто индустрията, предварителната продажба на Slothana действа като “щит” срещу потенциални пазарни колебания.

Очаква се Slothana да получи листинги на някоя децентрализирана борса скоро, което ще е ключов момент за токена и неговото бъдещо развитие.

Предвид ниската цена за транзакция в мрежата на Solana, от която Slothana е част, можем да очакваме значителен ръст на цената на токена в близко бъдеще. Анализаторите предвиждат, че цената може евентуално да достигне до $0.05 в най-скоро време, което би означавало над 300% скок от настоящата стойност.

Интересно развитие е, че екипът зад Slothana се допитва до общността относно предпочитанията за листинг – дали да изберат само децентрализирани, или да включат и централизирани борси. Такъв подход показва стремеж към широко приемане на токена и потенциално увеличаване на неговата пазарна стойност чрез достъп до по-широка аудитория.

Купете Slothana

Колко да инвестирам в Slothana?

Определянето на точната сума за инвестиция в Slothana е лично решение и зависи от индивидуалната ви стратегия и толерантност към риск. Въпреки че проектът няма ясно дефинирана концепция, някои инвеститори избират да инвестират между $250 и $400 според информация от проекта. Това разнообразие в инвестициите отразява различните подходи и очаквания към потенциалния растеж на проекта.

Важно е да се подчертае, че не може да се гарантира успеха на Slothana и как ще се развие в контекста на динамично развиващата се крипто индустрия. Възможностите за значителен ръст, дори със 100Х, съществуват, както и рискът от голямо падение. Но в крайна сметка меме инвеститорите теглят “билет към Рая”, така че тук говорим повече хайп, което обаче направи доста хора крипто милионери.

Как да купя Slothana?

Ако сте решили, че $SLOTH си заслужава риска и има потенциал, то в следващите стъпки ще ви покажем как да закупите токени.

  1. Първата стъпка е да разполагате с дигитален портфейл, който поддържа Solana блокчейна и SPL токени, като Phantom или Solflare. Тези портфейли са достъпни за изтегляне и инсталиране на различни устройства.
  2. За да закупите Slothana, първо ще трябва да притежавате SOL, тъй като това е основната валута, използвана за транзакции в мрежата на Solana. SOL може да бъде закупена от повечето крипто борси.
  3. След като сте готови за покупка, използвайте вашия портфейл, за да изпратите SOL на съответния адрес на платформата за търговия и закупете желаното количество Slothana токени. Уверете се, че сте потвърдили всички детайли преди да завършите транзакцията.

Купете Slothana


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.