НАЧАЛО Прессъобщения

Кои са най-добрите меме криптовалути на Solana за инвестиция през май?

10.05.2024 17:54 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои са най-добрите меме криптовалути на Solana за инвестиция през май?

Solana е бърз и наджден блокчейн, осигуряващ отворената инфраструктура, необходима за глобално приемане. Той е известен със своя високопроизводителен блокчейн, ниски такси и бързи транзакции.

Тъй като мрежата на Solana продължава да набира скорост, някои от нейните над 200 екосистемни токена вече показват огромен потенциал за растеж и биха могли да предоставят идеални възможности за инвестиция през май.

Купете Dogeverse

Dogeverse – супер криптовалута, която добави блокчейна на Solana

Dogeverse прибави и Solana към  иновативните си многоверижни възможности. Този проект започна нещо напълно ново, като вече завърши мисията си да работи в шестте най-големи блокчейна – Етериум, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base.

С обща наличност от 200 милиарда токена, Dogeverse е отделил значителна част за различни аспекти като стейкване, ликвидност, маркетинг и развитие на екосистемата. Това стратегическо разпределение говори за неговата дългосрочна визия.

Dogeverse има протокол за стейкване, позволяващ на притежателите да печелят пасивни награди. Годишната доходност се котира на 70% – и над 22.8 милиарда Dogeverse токени вече са стейкнати. Заявленията за листинги в CoinGecko и CoinMarketCap са в ход, което може да доведе до повишена популярност – нещо, което със сигурност се харесва на мнозина.

В крайна сметка, комбинацията от многоверижни свойства и награди за стейкване може да даде на Dogeverse предимство пред останалите меме токени. Токенът вече изпълни таргета си от $13 милиона в своята Dogeverse предпродажба, като само за два дни набра впечатляващите $1 милион в своето ICO – доказателство за нарастващата му популярност и потенциал.

Купете Dogeverse

Sealana – новата вълна от “деген” криптовалути на Solana

Sealana е един от най-популярните меме токени в предварителна продажба на Solana. Проектът е набрал почти $350,000 досега и е хвален от водещи анализатори.

Вдъхновен от „World of Warcraft Guy“, който е популярен герой от South Park, тюленът решава да започне да търгува с крипто, за да се изнесе от мазето на майка си. Този проект кани инвеститорите да се присъединят към неговия меме токен Sealana, като инвестират в предварителната продажба на $SEAL.

Въпреки че тази забавна предистория пленява инвеститорите, слуховете, че екипът на Slerf стои зад проекта, също предизвикват вълнение. Slerf достигна връх над $400 милиона пазарна капитализация миналия месец, представяйки изключително възходяща перспектива за Sealana, ако слуховете са верни.

В последно време новите меме токени на Solana се оказаха много добри инвестиции, като някои от тях донесоха невероятни печалби за находчивите инвеститори. В момента всеки 1 инвестиран SOL токен се равнява на 6,900 $SEAL токена.

Купете Sealana

Dogeverse или Sealana? Коя е по-добрата опция

Dogeverse е утвърден проект с по-голяма подкрепа и ресурси зад себе си. Той вече е събрал “милиони” чрез своите кампании за финансиране и се гордее с работата си 6 различни блокчейн мрежи. Това показва по-сериозен ангажимент и потенциал за дългосрочно развитие. Възможността за стейкинг също е плюс за Dogeverse, тъй като позволява на инвеститорите да натрупват пасивен доход от криптовалути.

От друга страна, Sealana е нова и бързо развиваща се меме крипто монета в екосистемата на Solana. Докато концепцията й може да изглежда по-повърхностна, именно тази “меме природа” й позволява да се възползва от виралната популярност и спекулативния интерес. За инвеститори, търсещи бърз и значителен ръст на цената, Sealana потенциално може да представлява атрактивна възможност в краткосрочен план благодарение на лесния си вход и потенциала да се превърне във “следващия голям хит”.

Ако погледнем перспективите за инвестиция, $DOGEVERSE може да бъде по-добър избор за средносрочна и дългосрочна стратегия. Добрата финансова подкрепа, множеството блокчейн интеграции и възможността за стейкинг осигуряват по-стабилна основа за растеж. От друга страна, $SEAL е фокусиран върху бърза и изключително спекулативна реализация на печалби в краткосрочен план.

Но в крайна сметка всичко зависи от вашата толерантност към риск, пък и склоността ви да имате търпение със своите шиткойни.

Купете Sealana


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.