НАЧАЛО Прессъобщения

Може ли новата меме монета на Solana – Sealana, да се превърне в следващия 100Х токен и да последва примера на Solama?

05.05.2024 14:54 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли новата меме монета на Solana – Sealana, да се превърне в следващия 100Х токен и да последва примера на Solama?

Solama скочи с над 100х преди месец, като тя беше един от примерите за успешни меме криптовалути на Solana.

Но както всички знаем, меме монетите бележат ръстове, последвани от корекции, а ранните инвеститори са тези, които успяват да използват момента и да спечелят от голямата разлика. И именно тук се появява “главния герой” Sealana – предварителна продажба, която също може да напълни джобовете на своите ранни инвеститори.

Нека видим повече.

Посетете Sealana

Какво е Sealana?

Какво представлява Sealana и защо има такъв ентусиазъм около нея? Проектът предлага нова революционна инвестиционна теза в сферата на меме монетите. Както популярният крипто търговец Pixel казва в профила си в X (Twitter): “Ако ме разсмива, ще я купя”.

Точно тук Sealana се отличава от другите нови меме монети. Уебсайтът на проекта описва Sealana като “пухкавия тюлен, който се е гмурнал дълбоко в морето на Solana”.

Нейният талисман е забавно представяне на стереотипен крипто дегенерат. Например, любимата храна на Sealana е описана като “типичната диета на търговец – чипс и консервирана риба тон”.

Повечето крипто търговци обаче могат да се отъждествят с мисията на Sealana – да открие следващата голяма меме монета на Solana, дори ако за това трябва да превърне дневната си в пълен безпорядък.

Колко струва Sealana и дали си заслужава?

Предварителната продажба на Sealana представя нов иновативен модел на ICO. Тя позволява на инвеститорите да участват, просто изпращайки SOL токени към портфейла на проекта.

Подходът елиминира повечето сложности, свързани с традиционния модел на предварителна продажба на криптовалути. Инвеститорите например няма да се налага да изтеглят притежанията си от предварителната продажба. Те ще получат своите Sealana токени чрез airdrop след приключването на ICO-то.

Други популярни меме проекти на Solana като Slerf и Slothana също възприеха този модел с голям успех. Докато първият събра $10 милиона в ICO-то си, вторият достигна над $15 милиона .

Търговците, които предпочитат традиционния модел, могат да посетят уебсайта за предварителна продажба и да се свържат с портфейл за Solna като Phantom или Solflare. След това ще могат да разменят своите SOL токени за Sealana.

Според уебсайта на проекта, 1 SOL ще донесе 6,900 Sealana токена през целия период на предварителната продажба.

Като се има предвид, че цената на Solana е паднала значително през последния месец, сега потенциално може да е добър момент за инвестиция в Sealana. Тъй като анализаторите очакват SOL да се възстанови до $170-180, шорт купувачите може да трябва да платят повече за същото количество Sealana токени.

Важно е да се отбележи, че проектът не е обявил твърд лимит за предварителната си продажба. Това означава, че ICO-то може да приключи изключително бързо, оставяйки много заинтересовани купувачи извън него.

Някои експерти определят Sealana като новата перла сред меме криптовалутите на Solana. Както вече бе споменато, експерти и инвеститори с “умни пари” вече забелязват Sealana.

Популярният ютубър Crypto Zeus, който има над 75,000 абонати, нарече Sealana новата перла сред меме монетите на Solana. Той също направи смела прогноза за ценовия й потенциал, твърдейки, че тази нова криптовалута може да е следващата Dogwifhat.

Как да купя Sealana?

Ако искате да купите Sealana, то в следващите стъпки ще разберете как да го направите:

  1. Посетете сайта на Sealana. Там ще намерите цялата необходима информация за криптовалутата и инструкции как да се присъедините към предварителната продажба.
  2. На сайта ще има опция да свържете съвместим портфейл за Solana като Phantom, Solflare или друг. Кликнете върху нея и следвайте инструкциите за да свържете своя портфейл.
  3. След като портфейлът ви е свързан успешно, ще можете да обмените притежаваните от вас SOL токени за новите Sealana токени. Уебсайтът ще покаже актуалния обменен курс. Към момента той е 1 SOL = 6900 Sealana.
  4. Последната стъпка е да потвърдите транзакцията през портфейла си. Прегледайте внимателно детайлите преди да финализирате обмена. След успешна транзакция, вашите Sealana токени ще са налични в края на ICO-то.

Посетете Sealana


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.