НАЧАЛО Прессъобщения

Последен шанс да купите мултиверижната меме монета $DOGEVERSE в предпродажбата за $17 милиона

09.05.2024 11:16 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последен шанс да купите мултиверижната меме монета $DOGEVERSE в предпродажбата за $17 милиона

Не остана време преди предпродажбата на Dogeverse да приключи успешно, като се приближава до крайната си цел с невиждани темпове.

Феновете на SOL бяха най-новото попълнение във фамилията на Dogeverse. В края на миналия месец Dogeverse стартира подръжката на шестата си верига, Solana, присъединявайки се към дигитална икономика, която е дом на $4.078 милиарда обща заключена стойност (TVL), с 1.14 милиона активни потребители, извършващи транзакции ежедневно и над 2,500 активни разработчици.

Тъй като Dogeverse съществува на множество вериги, той може да бъде закупен от всеки на Ethereum ($ETH), BNB Smart Chain ($BNB), Polygon ($MATIC), Avalanche ($AVAX), Base ($BASE) и Solana ($SOL).

Посетете Dogeverse

ICO-то на Dogeverse и отвъд това

В момента, при цена от $0.00031, $DOGEVERSE е на последната си фиксирана цена преди пускането. Това означава, че когато монетата излезе на открития пазар чрез борсите, има много реален шанс тя никога повече да не бъде на толкова ниско ниво. Потенциалът за ръст е неограничен.

Dogeverse продаде първоначалния си мек капитал от 200 милиарда токена, след като стана хит в Япония, когато предпродажбата стартира в началото на април.

Едва 48 часа след началото на ICO-то му $1 милион влезнаха в проекта. Екипът беше изчерпал токените, разпределени за първите два предпродажбени кръга и надхвърли първоначалните очаквания за 6-дневен първи кръг.

Dogeverse премина към втората половина на ICO-то си с ден по-рано от планираното. Още 200 милиарда токена сега почти изцяло са продадени на публиката. Първоначално завършването на ICO-то беше планирано за 11 юни, но поради огромното търсене, то вероятно ще приключи значително по-рано.

Средствата от тези допълнителни токени първоначално щяха да бъдат продадени на децентрализирани (DEX) или централизирани (CEX) борси след заявките. Сега те ще се използват за подсилване на ликвидността, за да се гарантират търговия с висок обем и капитал за обратно изкупуване.

Притежателите на токени също могат да ги стейкват на Етериум, за да печелят пасивни награди.

Екипът в момента работи за улесняване на кандидатстването за листване в CoinGecko и CoinMarketCap след продажбата, докато по-късните DEX и CEX листвания са част от пътната карта на проекта.

Идва ли лятото на Dogeverse?

Категорията меме криптовалути често преувеличава по-широките движения на пазара. С други думи, меме криптовалутите могат да се повишат силно, когато Биткойн и Етериум бележат ръст. Обратно, те падат повече, когато пазарните лидери спадат.

Те също са в изходна позиция да се възползват от два скорошни събития: току-що завършилото халвинг събитие на Биткойн и потенциалното стартиране на одобрени от САЩ Етериум спот ETF-и по-късно този месец, които могат да добавят милиарди към вече наситения пазар.

Посетете Dogeverse

Ценова прогноза на Dogeverse

Ценовата прогноза за Dogeverse показва обнадеждаващи перспективи, особено в краткосрочен план. Сегашната цена на токена е $0.00031 и анализаторите предвиждат възможност за ръст от 200-250%. 

Този потенциал за увеличение е свързан със силната подкрепа на инвеститорите и нарастващия интерес към мултичейн платформите. 

Освен това, стейкинг наградите предлагат допълнителен стимул за държане на токени, което може да увеличи шансовете за по-големи печалби, особено ако пазарните условия останат благоприятни. 

Как да закупя Dogeverse?

Инвестицията в Dogeverse предлага възможност за покупка на различни блокчейн вериги. Ако не планирате стейкинг на токените, имайте предвид, че транзакционните такси на Етериум са значително по-високи в сравнение с тези на Polygon, Solana, Base и Avalanche, което прави последните предпочитани за по-изгодни транзакции.

  1. Посетете официалния уебсайт на Dogeverse за достъп до платформата за предпродажба.
  2.  Свържете своя крипто портфейл, като изберете съвместим с вашите предпочитания за блокчейн мрежа.
  3. Изберете в коя мрежа (Ethereum, Polygon, Solana, Base или Avalanche) искате да извършите покупката, в зависимост от предпочитанията си към транзакционните такси.
  4.  Въведете желаното количество токени за покупка и потвърдете транзакцията.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.