НАЧАЛО Други

Кои са най-добре представящите се NFT колекции по време на празниците?

декември 27, 2022 22:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои са най-добре представящите се NFT колекции по време на празниците?

Пазарът на криптовалути и NFT претърпя тежка година. Въпреки това редица проекти дават обещаващи признаци на фона на тежката реалност.

Azuki, DeGods, Otherdeed и y00t са най-успешните NFT колекции през празничния сезон. Въпреки че няколко NFT регистрираха малки спадове в броя и обема на транзакциите, колекциите се открояваха сред всички останали на различните пазари за незаменяеми токени.

Най-добре представящи се NFT колекции

Между 26 и 27 декември Azuki беше най-добре представящата се колекция с продажби в размер от $2 милиона, което представлява увеличение от 634%, показват данните на CoinStats. През същия празничен период минималната цена за NFT на Azuki привидно нарасна от 11.16 ETH на 24 декември до 11.99 ETH.

DeGod е базирана на Solana (SOL) NFT колекция, която набира сила през последните няколко дни. Според агрегатора на данниза NFT CryptoSlam продажбите на DeGod са се увеличили с над 400% през последните 24 часа и са достигнали около $1.73 милиона. Текущата минимална цена на DeGod е 518 SOL.

Колекцията Otherdeed е друг проект, който се представя сравнително добре през настоящия празничен период. Между 18 и 25 декември най-ниските цени за NFT на Otherdeed скочиха от 0.18 ETH до около 1.05 ETH. Това обаче беше само завръщане към предишните висоти на колекцията преди неотдавнашния спад. Преди тридесет дни най-ниските цени на Otherdeed също бяха около 1.05 ETH.

y00t, друга базирана на Solana NFT колекция, също отбеляза значителен ръст през последните няколко дни, като продажбите ѝ скочиха с над 544% до $1.157 милиона. На 24 декември обемът на продажбите беше едва около $200,000. Последният 24-часов обем постави едномесечен връх.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ NFT проектите на Solana мигрират към други мрежи


Bored Ape Yacht Club (BAYC) отбеляза рязък ръст през последните 24 часа, възлизащ на над $3 милиона в продажби – 283% увеличение за един ден, въпреки общия спад през последната седмица.

При NFT се наблюдава 40% спад в продажбите, заедно с 42% спад в броя на транзакциите през изминалата седмица.

$23.7 милиарда, изсечени и изтъргувани на Етериум

Вчера Nansen, мрежа за анализ на данни, сподели доклад, в който се посочва общата стойност на NFT, изсечени в Етериум през 2022 г. Според данните в мрежата са били изтъргувани и изсечени незаменяеми токени на стойност около $23.7 милиарда.

Търгуваната и изсечена стойност достигна връх от $1.6 милиарда през май след пускането на колекциите Otherdeed и Otherside. Данните на Nansen и скорошното представяне на NFT колекциите показват, че Етериум все още е предпочитаният блокчейн за NFT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене