НАЧАЛО Алткойни

Кога да очакваме хард форкът на Cardano?

август 13, 2022 15:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кога да очакваме хард форкът на Cardano?

Input Output, разработчикът на Cardano отново заяви, че иска да гарантира, че предстоящия хард форк наречен Vasil ще бъде управляван по "безопасен" и "сигурен" начин.

То очерта три основни показателя, които ще определят кога ще се състои стартирането на ъпгрейда в основната мрежа.

На първо място, 75% от блоковете в основната мрежа трябва да бъдат създадени от последния кандидат за нод на Vasil. Разработчиците наскоро пуснаха версия 1.35.3 за тяхната вътрешна мрежа на Vasil.

Според Input Output тази версия ще задейства обновяването на основната мрежа, стига разработчиците да не се натъкнат на технически трудности.

Второ, около 25 борси, представляващи лъвския дял от наличната ликвидност, трябва да бъдат включени, преди да се осъществи надграждането.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум може да се изправи пред разпродажба преди Сливането


Накрая, водещите децентрализирани приложения, базирани на Cardano, трябва да преминат към версия 1.35.3 на нода. Понастоящем Minswap, WingRiders, SundaeSwap, MuesliSwap и Lending Pond са петте най-популярни dApps в мрежата, според данни, предоставени от DefiLlama.

Първоначално беше планирано хард форкът Vasil да стартира в началото на юли, но пускането му беше отложено за неопределено време поради технически предизвикателства.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

CFTC обсъди DeFi на среща на Консултативния комитет по технологиите

Децентрализираното финансиране (DeFi) беше основна тема на дискусия на неотдавнашната среща на Консултативния комитет по технологиите (TAC) на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) във Вашингтон.

март 23, 2023 20:00 3 мин. четене

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене