НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да се изправи пред разпродажба преди Сливането

август 13, 2022 12:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да се изправи пред разпродажба преди Сливането

С наближаването на Сливането Етериум (ETH) остава на фокус в крипто сектора, като много хора спекулират какво предстои за цената.

Част от пазара залага, че актива ще поддържа бичи импулс след актуализацията. Изглежда обаче, че някои хора се подготвят за възможна корекция на цените след събитието. 

По-специално, пазарите на деривати сочат, че търговците се насочват към кол опции, предвиждащи предварително рали преди септемврийската актуализация, докато фючърсите и опциите показват, че инвеститорите очакват стойността да спадне след това, съобщи Bloomberg на 12 август. 

По-конкретно, инвеститорите очакват втората най-голяма криптовалута да скочи до около $2,200. Към момента на публикуване на статията Етериум се търгува на $1,980.

Интересно е, че след Сливането, което беше обявено за 15 септември, се наблюдава тенденция за търсене на защита от понижение. Следователно може да се заключи, че някои инвеститори спекулират с низходящ импулс след сливането. 

След сливането лявата опашка оценява значително по-висока подразбираща се волатилност, което показва, че трейдърите плащат премия за защита на пут-опциите „продай новината“ след сливането.

Има известна несигурност по отношение на ценовото действие на Етериум след Сливането, въпреки че криптовалутата се повиши след първоначалното съобщение. Съоснователят на Етериум Виталик Бутерин потвърди, че датата е била определена за около 15 септември. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн


В тази връзка експерт по крипто търговия с потребителско име Rager в Twitter смята, че Сливането Етериум може да регистрира известно отдръпване, преди да се изкачи. Това се случва, след като се появиха спекулации, че около точната целева дата може да се измести със седмица.

Освен това очакването около обновяването на софтуера доведе до това, че отвореният интерес към опциите на Етериум достигна високата стойност от $6.6 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене

Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения

От Santiment съобщиха за нарастваща активност на големи ключови Етериум портфейли, което най-вероятно е довело до покачване на цената с над 5% през последните 24 часа. 

декември 1, 2022 8:34 1 мин. четене