НАЧАЛО Алткойни

Китовете местят големи количества от този алткойн

януари 6, 2023 18:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете местят големи количества от този алткойн

XRP е сред любимите дигитални активи на китовете по време на крипто зимата. Цената на актива е спаднала с 12% през последните 30 дни. Това ценово движение обаче мотивира големите играчи на пазара да местят повече токени.

Според данните, предоставени от WhaleAlert крипто китовете са преместили 385 милиона XRP токена на приблизителна стойност $131 милиона в множество транзакции през последните 24 часа. Най-голямата, регистрирана от тракера, се равнява на повече от 280 милиона XRP на стойност около $95.4 милиона.

Друг крипто кит купи около 35 милиона XRP на фона на неотдавнашния спад на цените, като токени на стойност $11.8 милиона бяха прехвърлени от криптоборсата Bitso в неизвестен портфейл.

Междувременно някои големи играчи продадоха 75 милиона XRP на приблизителна стойност $25.6 милиона на различни криптоборси в 2 транзакции – 40 милиона и 35 милиона XRP. Друг голям играч продаде XRP на стойност $10.1 милиона на Bitstamp.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Най-големият растеж тепърва предстои


Ще има ли възходящ тренд при актива ?

Цената на XRP се понижи с около 1% през последните 24 часа. Към момента на писане на статията активът се търгува на средна цена от $0.33. Криптовалутата има обем на търговия от около $718 милиона.

Въпреки че Ripple е изправен пред съдебно дело от Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ (SEC), което според мнозина е към своя край – XRP има обща пазарна капитализация от почти $17 милиарда.

Мнозина от крипто общността смятат, че след края на делото, ако бъде отсъдено в ползва на Ripple, цената на алткойна може да претърпи подем след възобновен интерес от страна на инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене