НАЧАЛО Биткойн

Какво ще тласне Биткойн нагоре? Анализатор споделя прогноза

март 17, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво ще тласне Биткойн нагоре? Анализатор споделя прогноза

Трейдър и анализатор, известен като DonAlt, изразява бичи настроения за Биткойн, заявявайки, че настоящите проблеми в банковата индустрия са бичи катализатор за водещата криптовалута.

Анализаторът, който зае дълга позиция в Биткойн, когато той достигна дъното си през 2022 г., наскоро сподели мислите си за макросредата и как тя влияе на пазарите на криптовалути със своите 48,800 абонати в YouTube.

Според DonAlt голяма част от вярата в банките е подрината и някои хора очакват банков колапс в стил 2008 г. Той обаче не спада непременно в тази група и вместо това смята, че е по-вероятно да станем свидетели на куп правителствени интервенции, както стана в Америка по време на финансовата криза.

Въпреки това той смята, че унищожаването на вярата в банките е бичи фактор за крипто, тъй като именно уронването на това доверие е причината за създаването на Биткойн.

Анализаторът ни напомня, че BTC се ражда след финансовата криза от 2008 г., а Сатоши Накамото, създателят на криптовалутата, е бил разочарован от начина, по който се е развило всичко тогава. Ето защо възникването на подобна ситуация сега е фундаментално благоприятно за Биткойн и другите криптовалути.

Въпреки това DonAlt също така предупреди, че масовото изтегляне на пари от банки може да има краткосрочно отрицателно въздействие върху криптопазарите. Ако наистина се получи “bank run” и банките се сринат навсякъде, това ще повлече пазара надолу и ще се отрази негативно на всичко, включително на Биткойн, в краткосрочен план.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки предупреждава за следващия банков гигант, който ще фалира


Въпреки това той е на мнение, че най-добрият сценарий би бил, ако не преживеем никакъв банков срив, а вместо това се намесят куп правителства, за да защитят това, което трябва да бъде защитено.

В заключение, DonAlt има бичи настроения по отношение на Биткойн, като отбеляза, че настоящото разрушаване на вярата в банките е бичи катализатор за крипто. Въпреки това, те също така ни напомнят за потенциалните рискове и несигурност на пазарите, включително възможността за банково бягство и неговото отрицателно въздействие върху крипто пазарите в краткосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене