НАЧАЛО Биткойн

Какво предстои за Биткойн и Етериум в текущата среда на висока инфлация?

септември 14, 2022 19:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво предстои за Биткойн и Етериум в текущата среда на висока инфлация?

След като крипто пазарът реагира негативно на последните данни за инфлацията, Майк МакГлоун сподели очакванията си. 

Забележително е, че рязкото покачване на инфлацията може да принуди Федералния резерв да повиши лихвените проценти, като пазарът ще наблюдава как ще реагират Биткойн и Етериум. 

В тази насока старши стратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун предположи, че BTC и ETH може и да демонстрират сила покрай евентуално повишаване на лихвените проценти, позовавайки се на текущите дейности около двата актива, каза той по време на интервю за The Wolf of All Streets на 13 септември. 

МакГлоун, който преди това прогнозира, че Биткойн ще се търгува на ниво от $100,000, също така посочи потенциалното позитивно въздействие на Сливането на Етериум върху общия крипто пазар. 

Има неща като Етериум, за които знаем, че предстои Сливането и ще бъде малко рисковано с технологията, но то революционизира финансовия свят.

Условията на крипто пазара

Според МакГлоун текущите пазарни условия са критични показатели за покачването на цените на Биткойн и Етериум, като отбеляза, че настоящите дъна създават основа за рали. 

Стратегът е на мнение, че въпреки мечият пазар Биткойн вероятно ще продължи да привлича все повече институции. Той спомена случаят, когато инвестиционният гигант Fidelity си партнира с други финансови институции, за да стартира борса за търговия с криптовалути. 

Докато Биткойн се бори да задържи стойността си над $20,000, МакГлоун споделя, че цената е „добрe подкрепена“. Според него дъната, които видяхме преди началото на миналия бичи пазар няма да бъдат достигнати отново. Важно е да се подчертае, че много малко анализатори твърдят, че такъв сценарий е особено вероятен.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво е ISO 20022 и защо има значение?


Тъй като криптовалутите и фондовият пазар претърпяха значителни загуби през първата половина на 2022 г., МакГлоун преди това отбеляза, че рисковите активи като Биткойн ще се откроят през втората половина на 2022 г. 

Коментирайки втората най-голяма криптовалута по пазарна капитализация, Макглоун заяви по-рано тази година, че цената на Етериум ще продължи да се покачва, тъй като той „се превръща в обезпечението на интернет“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене