НАЧАЛО Други

Какво показва доклада за Q3 на Coinbase?

ноември 7, 2022 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво показва доклада за Q3 на Coinbase?

Цената на акциите на Coinbase отбеляза лек отскок след като в писмото на акционерите на крипто борсата за третото тримесечие се посочва, че компанията е намалила разходите си и е отбелязала ръст на приходите от абонаменти, и услуги.

Coinbase твърди, че Q3 е било “смесено тримесечие” за компанията.

Най-голямата борса за криптовалути в САЩ регистрира $366 милиона приходи от транзакции през третото тримесечие, което представлява спад от 44% спрямо второто тримесечие на 2022 г. Общите нетни приходи на Coinbase възлизат на $576 милиона, което представлява 28% спад спрямо Q2.

В същото време приходите от абонаменти и услуги на борсата възлизат на $211 милиона, което е с 43% повече спрямо второто тримесечие.

Главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг каза в разговора за приходите за Q3, че е наистина развълнуван от ръста в тази категория приходи.

Това е нещо, в което преди повече от три години започнахме да посяваме семената за изграждане на някои от тези различни продуктови линии с различни потоци от приходи. И наистина започнахме да виждаме как това се реализира, което означава, че портфолиото от продукти, с които Coinbase разполага и по които работи, започна да осигурява по-малка волатилност за приходите на компанията майка като цяло. Все още имаме да извървим дълъг път в това отношение, но това е чудесна тенденция и се движи в правилната посока.

Друг положителен факт: Общите оперативни разходи на Coinbase са намалели до $1.1 милиард, което е с 38% по-малко в сравнение с предходното тримесечие.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни


Изглежда, че инвеститорите изтълкуваха положително тримесечния отчет. След отчета акциите на Coinbase (COIN) поскъпнаха с 5.41 % до $58.82 като цената първоначално скочи до $61.53, след което частично се възстанови.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Две дългосрочни инвестиции от портфолиото на Майкъл Бъри

Майкъл Бъри, известният американски инвеститор, получи широко признание за забележителната си прозорливост при предсказването на кризата с високорисковите кредити през 2008 г.

септември 26, 2023 14:00 3 мин. четене

Русия смекчава забраната на износ на петрол – цените се стабилизират

Цените на петрола претърпяха минимални промени по време на волатилна търговска сесия в понеделник. Това се дължеше на облекчаването на ограниченията върху горивата от страна на Русия и на опасенията на инвеститорите относно въздействието на повишените лихвени проценти върху търсенето.

септември 26, 2023 12:00 3 мин. четене

Amazon инвестира $4 милиарда в AI стартъп

Amazon.com Inc. възнамерява да инвестира до $4 милиарда в Anthropic, с което показва амбицията си да играе важна роля в областта на генеративния изкуствен интелект.

септември 26, 2023 11:00 2 мин. четене

Предстоящият ръст на глобална ликвидност ще даде сериозен тласък на криптовалутите – Раул Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал предположи, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност е в състояние да предизвика вълна от активност в сферата на криптовалутите.

септември 26, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.