НАЧАЛО Други

Какво показва доклада за Q3 на Coinbase?

ноември 7, 2022 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво показва доклада за Q3 на Coinbase?

Цената на акциите на Coinbase отбеляза лек отскок след като в писмото на акционерите на крипто борсата за третото тримесечие се посочва, че компанията е намалила разходите си и е отбелязала ръст на приходите от абонаменти, и услуги.

Coinbase твърди, че Q3 е било „смесено тримесечие“ за компанията.

Най-голямата борса за криптовалути в САЩ регистрира $366 милиона приходи от транзакции през третото тримесечие, което представлява спад от 44% спрямо второто тримесечие на 2022 г. Общите нетни приходи на Coinbase възлизат на $576 милиона, което представлява 28% спад спрямо Q2.

В същото време приходите от абонаменти и услуги на борсата възлизат на $211 милиона, което е с 43% повече спрямо второто тримесечие.

Главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг каза в разговора за приходите за Q3, че е наистина развълнуван от ръста в тази категория приходи.

Това е нещо, в което преди повече от три години започнахме да посяваме семената за изграждане на някои от тези различни продуктови линии с различни потоци от приходи. И наистина започнахме да виждаме как това се реализира, което означава, че портфолиото от продукти, с които Coinbase разполага и по които работи, започна да осигурява по-малка волатилност за приходите на компанията майка като цяло. Все още имаме да извървим дълъг път в това отношение, но това е чудесна тенденция и се движи в правилната посока.

Друг положителен факт: Общите оперативни разходи на Coinbase са намалели до $1.1 милиард, което е с 38% по-малко в сравнение с предходното тримесечие.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни


Изглежда, че инвеститорите изтълкуваха положително тримесечния отчет. След отчета акциите на Coinbase (COIN) поскъпнаха с 5.41 % до $58.82 като цената първоначално скочи до $61.53, след което частично се възстанови.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене