Home

Какво показва доклада за Q3 на Coinbase?

07.11.2022 9:01 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво показва доклада за Q3 на Coinbase?

Цената на акциите на Coinbase отбеляза лек отскок след като в писмото на акционерите на крипто борсата за третото тримесечие се посочва, че компанията е намалила разходите си и е отбелязала ръст на приходите от абонаменти, и услуги.

Coinbase твърди, че Q3 е било “смесено тримесечие” за компанията.

Най-голямата борса за криптовалути в САЩ регистрира $366 милиона приходи от транзакции през третото тримесечие, което представлява спад от 44% спрямо второто тримесечие на 2022 г. Общите нетни приходи на Coinbase възлизат на $576 милиона, което представлява 28% спад спрямо Q2.

В същото време приходите от абонаменти и услуги на борсата възлизат на $211 милиона, което е с 43% повече спрямо второто тримесечие.

Главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг каза в разговора за приходите за Q3, че е наистина развълнуван от ръста в тази категория приходи.

Това е нещо, в което преди повече от три години започнахме да посяваме семената за изграждане на някои от тези различни продуктови линии с различни потоци от приходи. И наистина започнахме да виждаме как това се реализира, което означава, че портфолиото от продукти, с които Coinbase разполага и по които работи, започна да осигурява по-малка волатилност за приходите на компанията майка като цяло. Все още имаме да извървим дълъг път в това отношение, но това е чудесна тенденция и се движи в правилната посока.

Друг положителен факт: Общите оперативни разходи на Coinbase са намалели до $1.1 милиард, което е с 38% по-малко в сравнение с предходното тримесечие.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни


Изглежда, че инвеститорите изтълкуваха положително тримесечния отчет. След отчета акциите на Coinbase (COIN) поскъпнаха с 5.41 % до $58.82 като цената първоначално скочи до $61.53, след което частично се възстанови.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Алткойн сезонът идва според експерт от екипа на Shiba Inu

Експертът по маркетинг в социалните медии на екипа на Shiba Inu (SHIB), известен на общността като “Lucie”, наскоро публикува туит, в който отправи оптимистично послание към поддръжниците на Shiba Inu.

23.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.