НАЧАЛО Други

Какво да очакваме от акциите на Nvidia през 2025 година?

16.05.2024 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от акциите на Nvidia през 2025 година?

Nvidia Corp се очерта като една от най-добре представящите се акции на фондовите пазари в САЩ през 2024 г., като скочи от $481 до $926 между януари и май, осигурявайки почти 90% възвръщаемост от началото на годината.

С такъв забележителен скок инвеститорите сега гледат потенциалната му траектория през 2025 г.

Пазарни анализатори и прогнозисти следят отблизо представянето на Nvidia, очаквайки дали нейният възходящ импулс ще продължи през следващата година. И инвеститорите на дребно, и институционалните инвеститори показаха силен интерес към Nvidia, водени от оптимистични настроения и очаквания за значителна възвращаемост.

CoinCodex, водеща фирма за прогнозиране и анализ на цените, предвижда възходяща перспектива за Nvidia през 2025 г.

Тяхната прогноза предполага, че акциите на Nvidia потенциално могат да достигнат връх от $1,348, което означава възвръщаемост на инвестициите (ROI) от около 47% от настоящите нива. Подобна прогноза предполага значителен потенциал за растеж за инвеститорите, които навлизат на пазара на днешните цени.

Въпреки това е важно да бъдете внимателни, тъй като пазарните условия са подложени на нестабилност, повлияни от различни геополитически фактори като конфликти в Близкия изток. Въпреки че възходящото настроение около Nvidia е силно, непредвидени събития могат да доведат до колебания в цените на акциите. Поради това инвеститорите се съветват да проведат задълбочено проучване и внимателно да оценят своите инвестиционни стратегии, преди да вземат каквото и да е решение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Очаква се важно съобщение, което може да бъде проблем за долара

Финансов експерт прогнозира важно съобщение, което може да окаже огромно влияние върху щатския долар. Всъщност се очаква, че на предстоящото събитие алиансът БРИКС ще ускори усилията си за дедоларизация.

30.05.2024 10:30 1 мин. четене

Изкуственият интелект се оказа по-добър във финансовите прогнози от хората

Ново проучване установи, че GPT-4 на OpenAI превъзхожда човешките възможности за анализ на финансови отчети и изготвяне на прогнози.

30.05.2024 9:30 2 мин. четене

Robinhood обяви обратното изкупуване на акции за $1 милиард

Във вторник Robinhood Markets обяви първия си план да изкупи обратно свои акции на стойност $1 милиард. Този ход е част от стратегията на компанията да премине от стартиращата си фаза към по-зрял етап.

30.05.2024 8:30 1 мин. четене

Готов ли е света за масовото приемане на крипто?

Ако глобалното приемане на криптовалутите се утрои тази година и достигне 15%, резултатът вероятно ще бъде хаотичен.

30.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.