Home

Какво може да очакваме от Биткойн през юли?

24.06.2024 23:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво може да очакваме от Биткойн през юли?

Юни е исторически труден месец за Биткойн (BTC) и тази година не е изключение. През посл Биткойн отбеляза близо 5% спад през последните 24 часа, продължавайки обичайния си модел на лошо представяне през този месец.

Данните от CoinGlass показват, че от 2013 г. насам юни, август и септември са единствените месеци, които последователно не са успели да осигурят положителна възвръщаемост. Всъщност юни обикновено носи средна загуба от 0.19%.

Тази година Биткойн е преживял четири печеливши и два губещи месеца, като юни показва съотношение 6:12. Исторически обаче юли има тенденция да бъде по-положителен за Биткойн. От 2013 г. насам юли има печелившо съотношение 7:11, като значителни печалби са регистрирани през 2020 г., когато Биткойн поскъпна с 24% само през този месец.

Средно през юли се наблюдават печалби от около 7.98% и 9.6%. Ако тези тенденции се запазят, следващия месец Биткойн може да отбележи скок от близо 10% до 25%. Анализаторът Credible Crypto дори прогнозира скок, който може да изтласка Биткойн до $100,000, докато други експерти виждат цели между $72,000 и $83,000.

Инвеститорите обаче трябва да бъдат предпазливи. Пазарът на криптовалути е пословично волатилен и миналите тенденции не гарантират бъдещи резултати. Наличието на ясна стратегия за това кога да влизате и излизате от пазара може да помогне за управление на рисковете и за максимизиране на потенциалните печалби.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от малко над $61,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.