НАЧАЛО Други

Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

септември 25, 2022 11:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

Създателят на Cardano (ADA) твърди, че е открил катализатора, който ще сложи край на крипто зимата и ще предизвика масивно рали в цялата индустрия.

В ново интервю Чарлз Хоскинсън, създател на платформата за смарт договори, казва, че ако правителството на САЩ приеме Закона за финансовите иновации ще започне “мега бичи пазар”.

Хоскинсън казва, че приемането на този закон ще подтикне така наречените “сини чипове” да залеят крипто пазарите с капитал, както и ще намали регулаторните рискове свързани с инвестирането в дигитални активи.

Откакто се присъединих към криптовалутното пространство, съм преминал през седем цикъла на пазара и този не е по-различен. Той може да продължи 18 месеца, може да продължи две години, може да приключи в края на годината, кой знае?

Хоскинсън добави:

Ако Америка приеме Закона за финансовите иновации, вероятно ще видим мега бичи пазар, защото ще навлязат огромно количество институционални пари, а също така ще изчезне целият регулаторен риск при криптовалутите.

Законът за финансовите иновации, който беше предложен от сенатора-републиканец Синтия Лумис от Уайоминг и сенатора-демократ Кирстен Джилибранд от Ню Йорк през юни, има за цел да създаде цялостна регулаторна рамка за индустрията на дигитални активи.

Хоскинсън отбелязва, че е възможно пазарите да тръгнат в обратна посока, ако някои регулатори, като например председателят на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) Гари Генслер, получат допълнителни правомощия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Главният адвокат на Ripple с остри критики към SEC


Ако хора като Генслер бъдат овластени, може да станем свидетели на мечи пазар, тъй като ще възникне огромно количество съдебни спорове и всички тези бедни предприемачи просто ще бъдат изхвърлени от бизнеса от тежката ръка на правителството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск отново стана най-богатия човек на планетата, но за кратко

В четвъртък Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla, си върна позицията на най-богатия човек в света, като изпревари Бернар Арно, председател на LVMH.

юни 9, 2023 7:00 2 мин. четене

Binance.US отговаря на обвиненията на SEC: Изключва криптовалутни двойки

Binance.US наскоро направи значителни промени след съдебните действия на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

юни 9, 2023 6:00 2 мин. четене

Федерален съдия в САЩ прекратява делото срещу DeFi платформа

Федерален съдия в САЩ наскоро отхвърли иск срещу платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) PoolTogether, като постанови, че федералният съд не е подходящо място за разглеждане на проблеми, свързани със стартъпа.

юни 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Шефът на Terraform Labs може да изтърпи присъдата си както в САЩ, така и Южна Корея

Според високопоставен южнокорейски прокурор съоснователят и главен изпълнителен директор на Terraform Labs, До Куон, е изправен пред потенциални правни последствия в САЩ и Южна Корея.

юни 8, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.