НАЧАЛО Други

Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

септември 25, 2022 11:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

Създателят на Cardano (ADA) твърди, че е открил катализатора, който ще сложи край на крипто зимата и ще предизвика масивно рали в цялата индустрия.

В ново интервю Чарлз Хоскинсън, създател на платформата за смарт договори, казва, че ако правителството на САЩ приеме Закона за финансовите иновации ще започне „мега бичи пазар“.

Хоскинсън казва, че приемането на този закон ще подтикне така наречените „сини чипове“ да залеят крипто пазарите с капитал, както и ще намали регулаторните рискове свързани с инвестирането в дигитални активи.

Откакто се присъединих към криптовалутното пространство, съм преминал през седем цикъла на пазара и този не е по-различен. Той може да продължи 18 месеца, може да продължи две години, може да приключи в края на годината, кой знае?

Хоскинсън добави:

Ако Америка приеме Закона за финансовите иновации, вероятно ще видим мега бичи пазар, защото ще навлязат огромно количество институционални пари, а също така ще изчезне целият регулаторен риск при криптовалутите.

Законът за финансовите иновации, който беше предложен от сенатора-републиканец Синтия Лумис от Уайоминг и сенатора-демократ Кирстен Джилибранд от Ню Йорк през юни, има за цел да създаде цялостна регулаторна рамка за индустрията на дигитални активи.

Хоскинсън отбелязва, че е възможно пазарите да тръгнат в обратна посока, ако някои регулатори, като например председателят на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) Гари Генслер, получат допълнителни правомощия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Главният адвокат на Ripple с остри критики към SEC


Ако хора като Генслер бъдат овластени, може да станем свидетели на мечи пазар, тъй като ще възникне огромно количество съдебни спорове и всички тези бедни предприемачи просто ще бъдат изхвърлени от бизнеса от тежката ръка на правителството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене