НАЧАЛО Други

Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

25.09.2022 11:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

Създателят на Cardano (ADA) твърди, че е открил катализатора, който ще сложи край на крипто зимата и ще предизвика масивно рали в цялата индустрия.

В ново интервю Чарлз Хоскинсън, създател на платформата за смарт договори, казва, че ако правителството на САЩ приеме Закона за финансовите иновации ще започне “мега бичи пазар”.

Хоскинсън казва, че приемането на този закон ще подтикне така наречените “сини чипове” да залеят крипто пазарите с капитал, както и ще намали регулаторните рискове свързани с инвестирането в дигитални активи.

Откакто се присъединих към криптовалутното пространство, съм преминал през седем цикъла на пазара и този не е по-различен. Той може да продължи 18 месеца, може да продължи две години, може да приключи в края на годината, кой знае?

Хоскинсън добави:

Ако Америка приеме Закона за финансовите иновации, вероятно ще видим мега бичи пазар, защото ще навлязат огромно количество институционални пари, а също така ще изчезне целият регулаторен риск при криптовалутите.

Законът за финансовите иновации, който беше предложен от сенатора-републиканец Синтия Лумис от Уайоминг и сенатора-демократ Кирстен Джилибранд от Ню Йорк през юни, има за цел да създаде цялостна регулаторна рамка за индустрията на дигитални активи.

Хоскинсън отбелязва, че е възможно пазарите да тръгнат в обратна посока, ако някои регулатори, като например председателят на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) Гари Генслер, получат допълнителни правомощия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Главният адвокат на Ripple с остри критики към SEC


Ако хора като Генслер бъдат овластени, може да станем свидетели на мечи пазар, тъй като ще възникне огромно количество съдебни спорове и всички тези бедни предприемачи просто ще бъдат изхвърлени от бизнеса от тежката ръка на правителството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа в размер на $40 милиарда, според Financial Times.

21.06.2024 19:00 1 мин. четене

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

21.06.2024 18:15 2 мин. четене

Nvidia загуби мястото си на най-ценната компания – ще продължат ли да падат акциите?

Компанията Nvidia започна тази седмица с голям успех, като стана най-голямата компания в света по пазарна капитализация, изпреварвайки Apple и Microsoft.

21.06.2024 17:30 2 мин. четене

Близнаците Уинкълвос даряват $2 милиона в Биткойн за кампанията на Тръмп

Камерън и Тайлър Уинкълвос допринесоха значително за кампанията на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, дарявайки Биткойн на обща стойност $2 милиона.

21.06.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.