НАЧАЛО Алткойни

Какво да очакваме от цената на Етериум (ETH)?

септември 24, 2022 16:37 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от цената на Етериум (ETH)?

Докато пазарът на криптовалути все още е на червено, трейдърите разглеждат какво може да им даде представа за бъдещето на Етериум (ETH).

Ценовата графика Етериум с Rainbow индикатора на Blockchaincenter, създадена от Über Holger, която показва миналото представяне на децентрализирания финансов (DeFi) актив, за да се опита да даде представа за поведението му занапред.

Що се отнася до краткосрочните прогнози, графиката посочва $1,288 като дъно на Етериум („Fire Sale“ или продажба на силно занижени цени, доста под пазарната стойност на актива) във виолетовата си лента за 29 септември 2022 г. 

В същото време прогнозата за края на годината за нейния най-бичи сценарий („Максимална територия на балона“), отбелязана с розов цвят, показва, че Етериум може да стане свидетел на скок до $28,527 на 1 януари 2023 г.

етериум графика

Що се отнася до краткосрочния сценарий на натрупване на актива, графиката предвижда Етериум да стигне нивото от $2,568 на 27 септември 2022 г., докато зоната на натрупване в края на годината предполага около $3,044 на 1 януари 2023 г.

Тези прогнози трябва да се приемат с известен скептицизъм. Според създателя на графиката:

Rainbow Charts не може да предсказва цената на криптовалутите.

Към момента пазарната капитализация на Етериум е $162 милиарда, като по данни на CoinMarketCap

Същевременно данните показват, че интересът на инвеститорите към продажбата на Етериум се е покачил през последните 12 месеца, регистрирайки ръст от 16%. Както отразихме, голямата международна банка JPMorgan изрази опасенията си относно бъдещето на мрежата след Сливането.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто лобисти се присъединяват към делото на SEC срещу Ripple


Анализаторът, подвизаващ се под прозвището „Smart Contracter“, каза на своите последователи в Twitter, че Етериум е близо до завършване на корекцията си. 

Smart Contracter прогнозира, че до следващия месец ETH ще падне до около $1,200, преди да се покачи към целта си над $2,000. 

Намираме се във финалната инерция на тази корекция на ETH, коригирайки ръста от юли. Начертахме това стъпка по стъпка от върха през август, остават ни само още около 10% надолу, преди да започнем да търсим дългосрочни покупки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

декември 3, 2022 22:05 1 мин. четене