НАЧАЛО Алткойни

Какво да очакваме от цената на Етериум (ETH)?

септември 24, 2022 16:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от цената на Етериум (ETH)?

Докато пазарът на криптовалути все още е на червено, трейдърите разглеждат какво може да им даде представа за бъдещето на Етериум (ETH).

Ценовата графика Етериум с Rainbow индикатора на Blockchaincenter, създадена от Über Holger, която показва миналото представяне на децентрализирания финансов (DeFi) актив, за да се опита да даде представа за поведението му занапред.

Що се отнася до краткосрочните прогнози, графиката посочва $1,288 като дъно на Етериум (“Fire Sale” или продажба на силно занижени цени, доста под пазарната стойност на актива) във виолетовата си лента за 29 септември 2022 г. 

В същото време прогнозата за края на годината за нейния най-бичи сценарий (“Максимална територия на балона”), отбелязана с розов цвят, показва, че Етериум може да стане свидетел на скок до $28,527 на 1 януари 2023 г.

етериум графика

Що се отнася до краткосрочния сценарий на натрупване на актива, графиката предвижда Етериум да стигне нивото от $2,568 на 27 септември 2022 г., докато зоната на натрупване в края на годината предполага около $3,044 на 1 януари 2023 г.

Тези прогнози трябва да се приемат с известен скептицизъм. Според създателя на графиката:

Rainbow Charts не може да предсказва цената на криптовалутите.

Към момента пазарната капитализация на Етериум е $162 милиарда, като по данни на CoinMarketCap

Същевременно данните показват, че интересът на инвеститорите към продажбата на Етериум се е покачил през последните 12 месеца, регистрирайки ръст от 16%. Както отразихме, голямата международна банка JPMorgan изрази опасенията си относно бъдещето на мрежата след Сливането.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто лобисти се присъединяват към делото на SEC срещу Ripple


Анализаторът, подвизаващ се под прозвището “Smart Contracter”, каза на своите последователи в Twitter, че Етериум е близо до завършване на корекцията си. 

Smart Contracter прогнозира, че до следващия месец ETH ще падне до около $1,200, преди да се покачи към целта си над $2,000. 

Намираме се във финалната инерция на тази корекция на ETH, коригирайки ръста от юли. Начертахме това стъпка по стъпка от върха през август, остават ни само още около 10% надолу, преди да започнем да търсим дългосрочни покупки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.