НАЧАЛО Други

Какви криптовалути притежава Доналд Тръмп?

21.04.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какви криптовалути притежава Доналд Тръмп?

Доналд Тръмп, известен със своите бизнес, политически и юридически начинания, е изградил крипто портфейл за няколко милиона долара, като е продал някои от своите токени с цел печалба.

Най-голямата позиция в портфолиото на Тръмп е MAGA Coin (TRUMP), мемори монета, създадена миналото лято. При стартирането ѝ основателите изпратиха 580,000 токена на адреса на портфейла на Тръмп.

Първоначално оценена на по-малко от $0.01, TRUMP достигна до $11.56 през март, оценявайки токените на Тръмп на над $6.7 милиона. Оттогава стойността е спаднала до около $3 милиона.

Втората по големина позиция е в Етериум (ETH) и Wrapped ETH (wETH). Общо Тръмп притежава около 800 ETH и WETH на стойност приблизително $2.5 милиона, получени предимно от NFT колекцията Trump Digital Trading Cards (NFT). В края на 2023 г. Тръмп продаде 1м075 ETH, като генерира печалба от около $2.4 милиона.

Заедно ETH, WETH и TRUMP възлизат на $5.4 милиона от портфейла на Тръмп на стойност $5.7 милиона. Тръмп притежава и над 60 други токена.

Следващият значителен дял на Тръмп е CONAN, меме монета, кръстена на кучето от специалните сили. Създателите изпратиха 20 милиарда токена CONAN в портфейла на Тръмп, когато проектът стартира през февруари, като към момента на стартирането те струваха $40,000, но поскъпнаха до над $300,000.

Макар и до голяма степен останал незабелязан, портфейлът на Тръмп е една от по-особените истории в криптовалутите, която дава известна представа за крипто общността и финансовото състояние на Тръмп. .

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Парнтьорството на Nvidia с Dell е ключът към разширяването на AI

Главният изпълнителен директор на Nvidia Дженсън Хуанг обяви стратегическо партньорство с Dell Technologies за разширяване на AI възможностите до по-широк кръг клиенти, което ще позволи на бизнеса да създаде свои собствени „фабрики за изкуствен интелект“.

21.05.2024 17:00 1 мин. четене

Директорът на JPMorgan ще се пенсионира по-рано от очакваното

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, посочи, че мандатът му като главен изпълнителен директор вероятно ще приключи през следващите пет години.

21.05.2024 15:30 2 мин. четене

Grayscale смени своя главен изпълнителен директор – ето кой заема неговата позиция

Grayscale назначи Питър Минцберг за свой нов главен изпълнителен директор след оставката на Майкъл Соненшайн.

21.05.2024 14:30 2 мин. четене

Пазарът на акции ще скочи с още 20% преди да се спука балона според прогноза

Според анализатори от Capital Economics инвеститорите, които следят за признаци на балон, трябва да се подготвят за потенциално надуване на фондовия пазар с още 20%, преди да настъпи значителна корекция.

21.05.2024 12:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.