НАЧАЛО Други

Каква е прогнозата на Едуард Сноудън за крипто пазара?

ноември 15, 2022 16:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Каква е прогнозата на Едуард Сноудън за крипто пазара?

Бившият служител на ЦРУ - Едуард Сноудън сподели мнението си за крипто сектора, но предупреди последователите си, че няма представа за какво говори и не бива да го смятат за какъвто и да било съвет. 

Той смята, че пазарът ще се върне малко назад. Бившият служител на ЦРУ вярва, че след срива на FTX крипто индустрията трябва да се преориентира към безопасни децентрализирани борси (DEX).

Едуард Сноудън публикува графика в Twitter, заявявайки, че започва да усеща желание да се върне на крипто пазара. Върху публикуваната графиката е поставен предишен туит на Сноудън от март 2020 г., в който се изразява подобно мнение.

Старият туит на бившия служител на ЦРУ е интересен с това, че е публикуван в деня, след като Биткойн се срина от $8,000 на $3,000 поради паниката заради Ковид-19.

Според Сноудън благодарение на начина си на работа, DEX не би трябвало никога да се сблъскат с проблеми, подобни на изпитващата ликвидна криза FTX, тъй като резервите им никога не отиват под депозитите на потребителите.

Потребителите на децентрализираните борси обаче трябва да са наясно с определени рискове, които не съществуват при централизираните борси. Сметките на потребителите в DEX са просто един портфейл за няколко монети, който се свързва с различни ценови оракули и позволява обмен с други портфейли. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сривът на FTX се дължи на провал на банките, твърди Марк Кюбан


В случай, че забравите или загубите достъп до акаунта си обаче няма кой да ви помогне, тъй като никоя трета страна няма да може да предостави нова парола. Регулацийте са още един фактор, който потребителите на DEX трябва да вземат предвид.

Още през 2020 г. Едуард Сноудън прогнозира ралито на Биткойн (BTC), което издигна крипто актива до настоящия исторически връх от $69,000. Въпреки това бившият служител на ЦРУ заяви, че има нулево финансово образование и хората наистина не трябва да смятат мислите му за сериозна прогноза или анализ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене