НАЧАЛО Други

Каква е прогнозата на Едуард Сноудън за крипто пазара?

15.11.2022 16:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Каква е прогнозата на Едуард Сноудън за крипто пазара?

Бившият служител на ЦРУ - Едуард Сноудън сподели мнението си за крипто сектора, но предупреди последователите си, че няма представа за какво говори и не бива да го смятат за какъвто и да било съвет. 

Той смята, че пазарът ще се върне малко назад. Бившият служител на ЦРУ вярва, че след срива на FTX крипто индустрията трябва да се преориентира към безопасни децентрализирани борси (DEX).

Едуард Сноудън публикува графика в Twitter, заявявайки, че започва да усеща желание да се върне на крипто пазара. Върху публикуваната графиката е поставен предишен туит на Сноудън от март 2020 г., в който се изразява подобно мнение.

Старият туит на бившия служител на ЦРУ е интересен с това, че е публикуван в деня, след като Биткойн се срина от $8,000 на $3,000 поради паниката заради Ковид-19.

Според Сноудън благодарение на начина си на работа, DEX не би трябвало никога да се сблъскат с проблеми, подобни на изпитващата ликвидна криза FTX, тъй като резервите им никога не отиват под депозитите на потребителите.

Потребителите на децентрализираните борси обаче трябва да са наясно с определени рискове, които не съществуват при централизираните борси. Сметките на потребителите в DEX са просто един портфейл за няколко монети, който се свързва с различни ценови оракули и позволява обмен с други портфейли. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сривът на FTX се дължи на провал на банките, твърди Марк Кюбан


В случай, че забравите или загубите достъп до акаунта си обаче няма кой да ви помогне, тъй като никоя трета страна няма да може да предостави нова парола. Регулацийте са още един фактор, който потребителите на DEX трябва да вземат предвид.

Още през 2020 г. Едуард Сноудън прогнозира ралито на Биткойн (BTC), което издигна крипто актива до настоящия исторически връх от $69,000. Въпреки това бившият служител на ЦРУ заяви, че има нулево финансово образование и хората наистина не трябва да смятат мислите му за сериозна прогноза или анализ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Израел атакува Иран: Златото и петролът поскъпнаха

Според източници, запознати с въпроса, Израел е извършил нападение срещу Иран. Това се случва след съобщенията на иранските държавни медии в началото на петък, в които се посочва, че иранските сили са унищожили безпилотни самолети след неотдавнашния удар на Иран по Израел с дрон.

19.04.2024 8:11 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е най-голямата заплаха за съюза

Алиансът БРИКС е изправен пред предизвикателство поради ескалиращото напрежение между Китай и Индия.

19.04.2024 7:00 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на златото

Златото преживява рязък ръст на бичите настроения, тъй като цените му се покачват на графиките през април 2024 г. Само в сряда цената на златото се повиши с близо 18 пункта, което представляваше увеличение от 0.75% в рамките на 24 часа.

18.04.2024 18:15 2 мин. четене

Дългът на САЩ и Китай може да има тежки последици за глобалната икономика

Международният валутен фонд (МВФ) призова правителствата на САЩ и Китай да предприемат действия за справяне с рязкото увеличаване на дълговете си, като предупреди за потенциални дълбоки последици за световната икономика и лихвените проценти, плащани от други държави.

18.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.