НАЧАЛО Биткойн

Известният крипто критик Питър Шиф започна да промотира Биткойн NFT

07.03.2024 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Известният крипто критик Питър Шиф започна да промотира Биткойн NFT

Питър Шиф, известен защитник на инвестициите в злато, наскоро привлече вниманието на криптовалутната общност, като подкрепи уникална колекция от Биткойн NFT, наречена Golden Triumph ordinals.

Този неочакван ход предизвика спекулации в общността, като някои се питат дали Шиф, който в миналото е бил критичен към Биткойн, наистина е променил гледната си точка, или просто се възползва от нарастващия интерес към NFT в блокчейна на Биткойн.

Ordinals въвежда новаторски подход към използването на Биткойн мрежата, позволявайки вграждането на дигитално съдържание в отделните сатоши.

В поредица от съобщения Шиф разкри продажбата на шест ordinals “Golden Triump”, подчертавайки тяхната рядкост и потенциал за значително повишаване на стойността им. Бързите продажби и ескалиращите цени на тези ordinals подхраниха вълнението и спекулациите сред ентусиастите на криптовалутата.

Според Шиф голямото търсене на тези артикули е очевидно, като цените им варират от $4,500 до почти $10,000.

Реакцията на криптовалутната общност на одобрението на Шиф беше разнообразна и включваше скептицизъм, обвинения в непоследователност и недоверие. Някои наблюдатели изразиха съмнения относно мотивите на Шиф, питайки се дали той може тайно да е инвестирал в Биткойн въпреки предишните си критики.

Тази рекламна дейност предизвика различни реакции – от леки шеги до по-сериозни обвинения в неетично поведение, което предизвика призиви за прозрачност по отношение на истинската позиция на Шиф по отношение на Биткойн. В крайна сметка подкрепата на Шиф разпали дебат за надеждността на откровените критици на Биткойн, които участват в действия, привидно противоречащи на заявените от тях убеждения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

На фона на бурния пазар експерт по криптовалути и търговец, известен като Rekt Capital, алармира за Биткойн (BTC), предупреждавайки инвеститорите за продължаваща корекция.

20.04.2024 7:00 1 мин. четене

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Доларът засенчва всички останали валути през 2024 година

Няколко нововъзникващи икономики в Азия, Африка и Латинска Америка започнаха да полагат усилия за намаляване на зависимостта си от щатския долар с цел да отслабят неговия световен статут на резервна валута.

19.04.2024 19:36 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.