Home

Издателят на стабилни монети Paxos получи регулаторно одобрение в Сингапур

03.07.2024 9:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Издателят на стабилни монети Paxos получи регулаторно одобрение в Сингапур

Платформата за блокчейн и токенизация на Paxos International получи пълно регулаторно одобрение от Паричния орган на Сингапур (MAS).

Сингапурското крило на Paxos, емитент на подкрепената със злато стабилна монета Bitcoin Pax Gold (PAXG), получи одобрение да предлага услуги с цифрови платежни токени като голяма платежна институция.

Регулаторното одобрение дава възможност на Paxos да пусне на пазара стабилна монета в съответствие с предстоящата регулаторна рамка на MAS.

Одобрението бележи третия международен пазар, след САЩ и Обединените арабски емирства, на който свързаните с Paxos структури са оторизирани да емитират стабилни монети, съгласно съобщение от 1 юли.

Според информацията DBS, най-голямата банка в Югоизточна Азия по размер на управляваните активи, ще бъде основният банков партньор на Paxos.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Шефът на Tether посочи решението на днешните проблеми с прекъсванията на мрежите

По-рано бе съобщено, че значителна техническа неизправност в централизирания софтуер на CrowdStrike е причинила широкомащабни смущения, които са засегнали множество сектори и са довели до син екран на смъртта (BSOD) на компютри с Windows в световен мащаб. Този инцидент наруши услугите и бизнеса в целия свят.

19.07.2024 21:00 1мин. четене

Tornado Cash регистрира неочакван ръст на депозитите въпреки санкциите

Tornado Cash, крипто миксерът под санкции, отбеляза забележително увеличение на депозитите въпреки правните и регулаторните си проблеми.

19.07.2024 20:30 1мин. четене

Какво ще стане ако Джо Байдън се откаже от президентските избори в САЩ

Президентът Джо Байдън е изправен пред нарастващ натиск от страна на Демократическата партия да прекрати кандидатурата си за преизбиране след дебат с Доналд Тръмп.

19.07.2024 19:00 2мин. четене

Цените на златото тръгват надолу – каква е причината?

Цените на златото спаднаха с повече от 1.5% в петък, тъй като доларът се засили, а някои инвеститори прибраха печалби след неотдавнашното поскъпване на метала.

19.07.2024 18:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.