НАЧАЛО Други

Huobi съкращава една пета от персонала си

януари 7, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Huobi съкращава една пета от персонала си

След дни на слухове за съкращения в Huobi, базираната в Сингапур крипто борса потвърди, че ще освободи около 20% от общия си персонал.

Планираното съотношение на съкращенията е около 20%, но то не е реализирано сега. При сегашното състояние на мечия пазар, занапред ще бъде поддържан много икономичен екип„, заяви говорител на Huobi, добавяйки: „Оптимизацията на персонала има за цел да се приложи стратегията на марката, да се оптимизира структурата, да се подобри ефективността и да се върне в челната тройка.

Потвърждението идва приблизително седмица след като журналистът Колин Ву пръв съобщи за съкращения в криптоборсата на 30 декември. Неотдавна Ву заяви, че Huobi е преминала към налагане на плащания на заплати в стабилни монети вместо във фиатна валута, което предизвика протести от страна на персонала.

Появиха се слухове, че бонусите в края на годината са отменени заедно с различни други придобивки, включително социални субсидии. Говорителят на Huobi обаче заяви, че това не е вярно.

Huobi беше придобита от фонда за сливания и придобивания на About Capital Management на 7 октомври. Дни по-късно основателят на Tron Джъстин Сън беше назначен за съветник на Huobi. Появиха се спекулации, че всъщност той е действителният купувач зад сделката с About Capital, но Сън многократно отрече тези твърдения. В края на ноември Сън представи план за възстановяване на Huobi като една от най-големите борси в света.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Как да определим началото на бичи пазар? – Santiment


Новите акционери поеха управлението досега и само за три месеца бавно обърнаха тенденцията на спад на Huobi, създадоха нова организационна структура, както и коригираха бизнес отделите и частично оптимизираха за персонала“, заяви говорителят на Huobi, като добави, че в момента борсата добавя 390,000 нови потребители месечно.

В момента Twitter е залят от слухове, че Huobi вече е затворила вътрешните канали за комуникация и обратна връзка – което говорителят на Huobi също отрича. Тъй като започва план за глобална експанзия, говорителят на Huobi заяви, че борсата „ще уважава напълно законните искания на местните служители и ще продължи да предоставя конкурентни за индустрията стимули и отношение към изключителните таланти“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене