НАЧАЛО Други

Huobi: Намаляващи резерви и регулаторни пречки

юли 7, 2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Huobi: Намаляващи резерви и регулаторни пречки

Крипто борсата Huobi, се сблъска с предизвикателства, свързани с резервите и обемите на търговия, което оказва натиск върху компанията.

Крипто аналитикът Уили Ву описа Huobi като “бавно движеща се влакова катастрофа” с намаляващи обезпечения от 2020 г. насам.

Балансът на Huobi в Биткойн е намалял с 93.6% от 410,000 BTC през 2022 г. до 26,000 BTC. Балансите на Етериум и Tether (USDT) също са в застой.

Уеб трафикът и ангажираността на Huobi са намалели със 76%, като повечето посетители идват от Русия, Индия, Корея и Украйна.

Поради неспазване на изискванията регулаторният натиск принуди Huobi да спре дейността си в множество държави.

Според CoinGecko Huobi е на 18-то място по дневен обем от $368 милиона, с 608 токена и 722 търговски двойки. Наскоро борсата извади от списъка токените, сдвоени със стабилната монета USDD на Джъстин Сън.

KuCoin също се сблъска с трудности след въвеждането на регулациите за процеси по опознаване на клиентите (KYC). Родният токен на Huobi, HT, е поевтинял с 6% през последния месец и с почти 25% през последните три месеца. Активът се е понижил с 93% от най-високата си стойност от $39.66 през май 2021 г.

HT беше един от токените, който Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ обозначи като ценни книжа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ще успее ли БРИКС да монополизира глобалния пазар на петрол?

Коалицията от нововъзникващи икономики БРИКС, въпреки договореното през август 2023 г. разширяване, няма да има влияние върху 80% от световното производство на петрол, както неправилно се твърди в някои публикации в социалните медии.

септември 30, 2023 8:00 2 мин. четене

Дигиталното евро няма да бъде напълно анонимно според ЕЦБ

По-рано тази година Европейската комисия (ЕК) направи значителна крачка напред, като въведе обширна правна рамка, насочена към въвеждането на дигитална валута на централната банка (CBDC) в 20-те държави членки на еврозоната.

септември 30, 2023 7:00 2 мин. четене

Как можете да използвате новите функции на ChatGPT на крипто пазарите

След като OpenAI въведе в своята AI платформа ChatGPT възможности за работа с глас, изображения и сърфиране, пред инвеститорите, търговците и ентусиастите се разкриха множество възможности в сферата на криптовалутите.

септември 29, 2023 21:00 3 мин. четене

САЩ може да влезе в рецесия до 2025 г., но няма поводи за притеснение – BlackRock

Рецесията в САЩ предизвика множество спекулации, като икономисти, финансови институции и политици предлагат различни гледни точки за времето на нейното настъпване и потенциалното ѝ въздействие върху пазара.

септември 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.