НАЧАЛО Други

Hugo Boss пуска първата си NFT колекция

ноември 16, 2022 10:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Hugo Boss пуска първата си NFT колекция

Немската луксозна модна марка Hugo Boss навлезе в NFT пространството и метавселената с пускането на нов Web3 проект.

Според информацията, подразделението на компанията – HUGO, което се фокусира върху по-младата аудитория, си сътрудничи с Web3 компанията Imaginary Ones за цялостно 360-градусово мета изживяване.

Самата колекция, именувана “Embrace Your Emotions” (EYE), се състои от 1,001 3D анимации. Идеята според компанията е всеки да се свърже със своите емоции и да сподели посланието, че свободата да чувстваш и да се изразяваш може значително да подобри психичното здраве и цялостното благополучие.

Токените се отличават с 5 символа, които представляват ежедневните ни емоции – любов, радост, страх, тъга и гняв. Този сюжет е в полза на благотворителна кауза, тъй като на 10 октомври (световния ден за психично здраве) беше пуснат и продаден на търг специален герой, който обединява всички тези емоции. Той беше продаден на търг и 100% от приходите бяха дарени на организация Youth Aware of Mental Health.

Колекцията създадена от HUGO и Imaginary Ones е налична за продажба на OpenSea.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутата на Crypto.com се е сринала с 93% от своя връх


Миах Съливан, старши вицепрезидент на отдел “Глобален маркетинг и комуникации на марката” в HUGO BOSS, сподели:

Метавселената е вълнуващо ново пространство за модните брандове. Развълнувани сме да си партнираме с Imaginary Ones, за да предоставим колекция от красиви 3D NFT активи, която ни позволява не само да продължим да изследваме този виртуален свят, но и да споделим посланието за самоприемане и вярност към себе си.

Клемент Чиа, съосновател на Imaginary Ones, каза:

За Imaginary Ones е голяма чест да си партнира с HUGO и да бъде първият NFT проект, роден в Азия, който си сътрудничи с международна модна марка. Споделяме ценностите и ангажимента на HUGO да допринесе за един приобщаващ и справедлив свят. С това партньорство се стремим да засилим присъствието на Imaginary Ones отвъд Web3 пространството и да продължим каузата си за приобщаването и разнообразието навсякъде.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken стартира нова услуга за търговия с акции

Съобщава се, че през 2024 г. борсата за криптовалути Kraken ще представи нова услуга за търговия с акции.

септември 28, 2023 13:00 2 мин. четене

Големият проблем, пред който е изправен фондовия пазар

На Уолстрийт се очаква намаляване на прогнозите за корпоративните печалби, което от своя страна може да се отрази на пазара на акции.

септември 28, 2023 11:00 2 мин. четене

Най-голямата заплаха за световната икономика според JPMorgan

В неотдавнашно интервю Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, изрази загриженост относно готовността на световната икономика за потенциален сценарий на повишаване на основните лихвени проценти на Федералния резерв до 7%.

септември 28, 2023 10:00 2 мин. четене

Илон Мъск и глобалното влияние на един от най-ценните кадри на САЩ

Много бизнес лидери изживяват целия си живот, без да участват в международни инциденти. Илон Мъск обаче се оказа в центъра на два такива инцидента само за този месец.

септември 28, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.