НАЧАЛО Други

Hugo Boss пуска първата си NFT колекция

ноември 16, 2022 10:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Hugo Boss пуска първата си NFT колекция

Немската луксозна модна марка Hugo Boss навлезе в NFT пространството и метавселената с пускането на нов Web3 проект.

Според информацията, подразделението на компанията – HUGO, което се фокусира върху по-младата аудитория, си сътрудничи с Web3 компанията Imaginary Ones за цялостно 360-градусово мета изживяване.

Самата колекция, именувана „Embrace Your Emotions“ (EYE), се състои от 1,001 3D анимации. Идеята според компанията е всеки да се свърже със своите емоции и да сподели посланието, че свободата да чувстваш и да се изразяваш може значително да подобри психичното здраве и цялостното благополучие.

Токените се отличават с 5 символа, които представляват ежедневните ни емоции – любов, радост, страх, тъга и гняв. Този сюжет е в полза на благотворителна кауза, тъй като на 10 октомври (световния ден за психично здраве) беше пуснат и продаден на търг специален герой, който обединява всички тези емоции. Той беше продаден на търг и 100% от приходите бяха дарени на организация Youth Aware of Mental Health.

Колекцията създадена от HUGO и Imaginary Ones е налична за продажба на OpenSea.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутата на Crypto.com се е сринала с 93% от своя връх


Миах Съливан, старши вицепрезидент на отдел „Глобален маркетинг и комуникации на марката“ в HUGO BOSS, сподели:

Метавселената е вълнуващо ново пространство за модните брандове. Развълнувани сме да си партнираме с Imaginary Ones, за да предоставим колекция от красиви 3D NFT активи, която ни позволява не само да продължим да изследваме този виртуален свят, но и да споделим посланието за самоприемане и вярност към себе си.

Клемент Чиа, съосновател на Imaginary Ones, каза:

За Imaginary Ones е голяма чест да си партнира с HUGO и да бъде първият NFT проект, роден в Азия, който си сътрудничи с международна модна марка. Споделяме ценностите и ангажимента на HUGO да допринесе за един приобщаващ и справедлив свят. С това партньорство се стремим да засилим присъствието на Imaginary Ones отвъд Web3 пространството и да продължим каузата си за приобщаването и разнообразието навсякъде.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене