НАЧАЛО Други

Hugo Boss пуска първата си NFT колекция

16.11.2022 10:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Hugo Boss пуска първата си NFT колекция

Немската луксозна модна марка Hugo Boss навлезе в NFT пространството и метавселената с пускането на нов Web3 проект.

Според информацията, подразделението на компанията – HUGO, което се фокусира върху по-младата аудитория, си сътрудничи с Web3 компанията Imaginary Ones за цялостно 360-градусово мета изживяване.

Самата колекция, именувана “Embrace Your Emotions” (EYE), се състои от 1,001 3D анимации. Идеята според компанията е всеки да се свърже със своите емоции и да сподели посланието, че свободата да чувстваш и да се изразяваш може значително да подобри психичното здраве и цялостното благополучие.

Токените се отличават с 5 символа, които представляват ежедневните ни емоции – любов, радост, страх, тъга и гняв. Този сюжет е в полза на благотворителна кауза, тъй като на 10 октомври (световния ден за психично здраве) беше пуснат и продаден на търг специален герой, който обединява всички тези емоции. Той беше продаден на търг и 100% от приходите бяха дарени на организация Youth Aware of Mental Health.

Колекцията създадена от HUGO и Imaginary Ones е налична за продажба на OpenSea.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутата на Crypto.com се е сринала с 93% от своя връх


Миах Съливан, старши вицепрезидент на отдел “Глобален маркетинг и комуникации на марката” в HUGO BOSS, сподели:

Метавселената е вълнуващо ново пространство за модните брандове. Развълнувани сме да си партнираме с Imaginary Ones, за да предоставим колекция от красиви 3D NFT активи, която ни позволява не само да продължим да изследваме този виртуален свят, но и да споделим посланието за самоприемане и вярност към себе си.

Клемент Чиа, съосновател на Imaginary Ones, каза:

За Imaginary Ones е голяма чест да си партнира с HUGO и да бъде първият NFT проект, роден в Азия, който си сътрудничи с международна модна марка. Споделяме ценностите и ангажимента на HUGO да допринесе за един приобщаващ и справедлив свят. С това партньорство се стремим да засилим присъствието на Imaginary Ones отвъд Web3 пространството и да продължим каузата си за приобщаването и разнообразието навсякъде.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Pantera Capital разкри фонд на стойност $1 милиард за инвестиции в сектора

Крипто хедж фондът Pantera Capital планира да инвестира $200 милиона в компании, занимаващи се с изкуствен интелект, с което демонстрира своята отдаденост към машинното обучение.

20.06.2024 23:00 1 мин. четене

Прогресът на крипто през последните години в очите на основателя на Етериум

Бутерин наскоро направи някои коментари по отношение на еволюцията на криптовалутите от 2018-2019 г. досега.

20.06.2024 21:30 1 мин. четене

Дългът на САЩ достигна поредният нов рекорд

Държавният дълг на САЩ достигна нов рекорден връх от $34.753 трилиона, като само за последния ден това число се е увеличило с над $70 милиарда и продължава да се покачва.

20.06.2024 21:00 1 мин. четене

Швейцарската централна банка отново намали лихвения процент

Швейцарската централна банка намали основния си лихвен процент на второ поредно заседание, като по този начин подчерта разминаването си с европейските и американските си колеги в управлението на инфлацията.

20.06.2024 20:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.