НАЧАЛО Други

Хонконгски милиардер събира половин милиард за крипто инвестиции

септември 23, 2022 11:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Хонконгски милиардер събира половин милиард за крипто инвестиции

Инвестиционната компания на хонконгския милиардер и магнат в областта на недвижимите имоти Адриан Ченг набира средства, за крипто инвестиции. 

Това стана докато разпродажбите допълнително понижават цената на Биткойн (BTC) и останалата част от пазара на дигитални активи.

Според Bloomberg C Capital планира да обедини $500 милиона, за да финансира инвестиции в блокчейн активи, кредити и частен капитал през следващите 18 месеца.

Позовавайки се на запознати лица, в доклада се казва, че фирмата пуска на пазара блокчейн фонд на стойност $200 милиона и цели да събере още $300 милиона за инвестиции в частни капиталови и частни кредитни стратегии.

Главният изпълнителен директор и президент на фирмата, Бен Ченг, е оптимист за възвръщаемостта, дори когато крипто зимата продължава да сваля цените на дигиталните активи, включително Биткойн, който потъна под $20,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Джейми Даймън иска ‘правилна’ регулация на стабилните монети


Той казва, че сегашното икономическо състояние предлага възможност за получаване на най-добри резултати, позовавайки се на факта, че крипто инвестициите на фирмата са се увеличили с 40% през първата половина на годината в условията на мечи пазар.

Когато хората са в защита, ние сме в нападение… След още 6 до 9 месеца ще се върне.

Досега C Capital е инвестирала около $1 милиард в частни компании, дигитални активи и кредити. Нейната стратегия за хедж фонд се фокусира предимно върху търговията с криптовалути. Според Ченг фирмата е отказала да приеме оферти от фондове на бизнес ангели и фирми в етап на начално финансиране поради високите оценки и ограничените предимства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ripple с голяма победа в делото срещу SEC

Съдията от Окръжния съд на САЩ Аналиса Торес нареди на Комисията по ценни книжа и борси да предаде документи, свързани с бившия й висш служител Уилям Хинман, което е значителна победа за Ripple.

септември 30, 2022 16:18 1 мин. четене

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене