НАЧАЛО Други

Хонконгски милиардер събира половин милиард за крипто инвестиции

септември 23, 2022 11:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Хонконгски милиардер събира половин милиард за крипто инвестиции

Инвестиционната компания на хонконгския милиардер и магнат в областта на недвижимите имоти Адриан Ченг набира средства, за крипто инвестиции. 

Това стана докато разпродажбите допълнително понижават цената на Биткойн (BTC) и останалата част от пазара на дигитални активи.

Според Bloomberg C Capital планира да обедини $500 милиона, за да финансира инвестиции в блокчейн активи, кредити и частен капитал през следващите 18 месеца.

Позовавайки се на запознати лица, в доклада се казва, че фирмата пуска на пазара блокчейн фонд на стойност $200 милиона и цели да събере още $300 милиона за инвестиции в частни капиталови и частни кредитни стратегии.

Главният изпълнителен директор и президент на фирмата, Бен Ченг, е оптимист за възвръщаемостта, дори когато крипто зимата продължава да сваля цените на дигиталните активи, включително Биткойн, който потъна под $20,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Джейми Даймън иска ‘правилна’ регулация на стабилните монети


Той казва, че сегашното икономическо състояние предлага възможност за получаване на най-добри резултати, позовавайки се на факта, че крипто инвестициите на фирмата са се увеличили с 40% през първата половина на годината в условията на мечи пазар.

Когато хората са в защита, ние сме в нападение… След още 6 до 9 месеца ще се върне.

Досега C Capital е инвестирала около $1 милиард в частни компании, дигитални активи и кредити. Нейната стратегия за хедж фонд се фокусира предимно върху търговията с криптовалути. Според Ченг фирмата е отказала да приеме оферти от фондове на бизнес ангели и фирми в етап на начално финансиране поради високите оценки и ограничените предимства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Броят на компаниите със заявления за спот Етериум ETF не спира да расте

Съобщава се, че Invesco и Galaxy Digital са в процес на подаване на заявление за спот Етериум (ETH) борсово търгуван фонд (ETF).

септември 30, 2023 18:00 2 мин. четене

Илон Мъск и неговата война срещу правителствените регулации

Илон Мъск сподели постоянното си разочарование от правителствените разпоредби, сравнявайки ги с безброй ограничителни въжета, които постепенно намаляват свободата.

септември 30, 2023 16:00 2 мин. четене

Дългът на САЩ се превръща в прекалено голям проблем

В началото на 90-те години на ХХ век доходността на облигациите в Америка се повиши поради бюджетния дефицит по време на управлението на президента Джордж Буш. 

септември 30, 2023 15:05 2 мин. четене

Цените на руския петрол продължават да скачат – санкциите на Запада вече не действат

Министърът на финансите на САЩ, Джанет Йелън заяви, че неотдавнашните пазарни цени на руския петрол сочат, че ограниченията на цените, въведени от Групата на седемте, вече не действат според очакванията – това е първото й публично признание за предизвикателствата пред програмата.

септември 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.