НАЧАЛО Алткойни

Helium (HNT): Премахване от Binance и миграция на Solana предизвикват спад в цената

март 17, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Helium (HNT): Премахване от Binance и миграция на Solana предизвикват спад в цената

Binance, най-голямата крипто борса в света, обяви, че ще извади от списъка на достъпни токени и ще прекрати търговията с Helium (HNT) след периодичния си преглед.

Binance заяви, че изключва от списъка даден токен, когато той вече не отговаря на нейните стандарти или когато пазарните условия се променят, за да защити потребителите.

Съобщението за делистинга идва преди миграцията на Helium към Solana. Мрежата на Helium е насрочила миграцията към високопроизводителния блокчейн за 27 март.

Все пак тя беше отложена за 18 април, за да се даде възможност на общността да се подготви, както и да се даде време за необходимите гласувания за управление, допълнителни тестове и оперативни подобрения

Binance ще премахне търговската двойка HNT/BUSD и ще спре да приема депозити в HNT на 25 март. Тегленето ще бъде извършено на две фази като последната фаза ще приключи на 24 юни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво ще тласне Биткойн нагоре? Анализатор споделя прогноза


Новината за изключването от списъка на Binance се отрази на цената на Helium, като токена загуби над 18% от стойността си през последния ден. През 2021 г. HNT достигна исторически връх, малко над $53, но оттогава спадна с близо 97%.

В момента HNT се търгува на цена около $1.60, което е двумесечно дъно за токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене