НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Какво трябва да следим при Биткойн?

НОЕ. 29, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво трябва да следим при Биткойн?

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен очертава това, което според него е най-лошият възможен сценарий за Биткойн.

В нова стратегическа сесия Коуен разглежда това, което той нарича “лента за подкрепа на бичия пазар”, която е комбинация от 20-седмичната проста пълзяща средна (SMA) и 21-седмичната експоненциална пълзяща средна (EMA).


Според анализатора, след като BTC успешно тества отново лентата за подкрепа на бичия пазар, исторически никога повече не слиза под тази цена. 


Не Пропускай: Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Откакто BTC за последно намери подкрепа на лентата, когато отскочи от $40,000 през октомври, Коуен казва, че не вижда Биткойн да слезе отново там.


“Всеки път, когато го държим като подкрепа, сме склонни да не слизаме под него, поне не на седмичната времева рамка. Така че това ме кара да вярвам, че има голям шанс Биткойн да не падне под $40,000, защото ако стане, тогава бих казал, че в даден момент нещо е различно и не изглежда толкова [добре].”


Коуен също така отбелязва, че последната голяма корекция на Биткойн, която изведе BTC от $52,000 до около $40,000, е спад от 25%. За да може Биткойн да повтори същата корекция от 25%, кралската криптовалута ще достигне до около $51,500, което е точно в лентата за подкрепа на бичия пазар.


“Засега имаме лентата за подкрепа на бичия пазар, която се надяваме да ни помогне да [се задържим]. Това е мястото, където биковете обичат да [се активизират] и да държат линията. Дори и да отидем под нея, в миналото е имало случаи, когато се връщаме точно над нея следващата седмица. Ако искате моето мнение за пазара, мисля, че има много причини хората да са мечи, има много причини хората да са бичи, но като вземете всичко под внимание, аз мисля, че пазарът е с бича нагласа [в макро план]...”


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света