НАЧАЛО Други

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

Google Bard извърши цялостен анализ на съдебното дело Ripple срещу Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC), отчитайки значителното въздействие, което и двата потенциални изхода могат да окажат върху стойността на токена. Той заяви:

Съдебното дело на SEC срещу Ripple Labs оказва значително влияние върху цената на XRP. Ако делото бъде решено в полза на Ripple, това може да доведе до значително увеличаване на търсенето на XRP.”

Инструментът за изкуствен интелект също така отбеляза, че прогнозирането на цената на XRP в края на 2023 г. е предизвикателство. Въпреки това, като се имат предвид настоящите пазарни условия и прогнозите на анализаторите, има вероятност XRP да достигне цена от $0.58.

По-конкретно, Bard идентифицира няколко фактора, които биха могли да допринесат за ръста на цената на XRP през 2023 г., включително разрешаването на съдебното дело на SEC, засиленото приемане от страна на банките и финансовите институции и положителното отразяване на новините.

Освен това Bard предостави информация за забележителни ценови прогнози от реномирани институции и платформи за края на 2023 г.

CoinPriceForecast прогнозира цена от $0.58 за XRP, докато Wallet Investor очаква малко по-ниска стойност от $0.55. От друга страна, Digital Coin Price предложи цел от $0.60, докато Price Prediction предположи $0.70.

Към момента на писане на статията стойността на XRP е $0.5184, което показва значително повишение от 0.68% в рамките на деня и значително повишение от 14.4% през последната седмица. Този положителен импулс доведе до това, че общата пазарна капитализация на XRP достигна $26.9 милиарда.

Що се отнася до ценовите нива, понастоящем XRP има ниво на подкрепа от $0.4685, което в исторически план означава точка, в която интересът към покупка е подкрепял стойността на криптовалутата. Обратно, има ниво на съпротива на $0.52071, което показва ценови праг, който XRP трудно е преодолявала в предишни случаи.

Заслужава да се отбележи също така, че през последните няколко дни мрежата XRP преживя втория и третия по големина скок на адресната активност в историята, което показва възможността за значително бичо рали за цената на XRP.

И накрая, на 28 май Джон Е. Дийтън, виден правен експерт и коментатор на текущото съдебно дело между SEC и Ripple, изрази изненада от това, че инвеститорите привидно пренебрегват възможността да придобият XRP на сравнително ниска цена от $0.48. Той очаква страхът от пропуснати ползи (FOMO) да се появи, след като съдебното дело бъде разрешено.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.