НАЧАЛО Алткойни

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) - блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

Polygon Labs подчерта, че Google Cloud е сред над 100-те валидатора, които защитават мрежата на решението за мащабиране на Етериум (ETH). Според проекта утвърдените валидатори с репутация в областта на сигурността, като Google Cloud, предлагат допълнителен слой защита за потребителите на Polygon.

Това не е първият случай, в който Google Cloud служи като валидатор. През октомври 2022 г. платформата обяви работата си като валидационен възел в блокчейна Solana (SOL), допринасяйки за поддръжката на мрежата. През същия месец Google Cloud стартира своя Blockchain Node Engine – напълно управлявана услуга за хостинг на възли, пригодена за Web3 организации.

Сътрудничеството между Google Cloud и Polygon Labs започна през април, белязано от обявяването на многогодишен стратегически алианс, насочен към ускоряване на приемането на основните протоколи на Polygon.

През юни Polygon Labs разкри, че основателите и изследователите на блокчейна са представили предложение за преминаване към Polygon 2.0, което предвижда проектът да бъде “стойностен слой на интернет“. Ако бъде одобрен, този преход ще включва ъпгрейд на MATIC – родния токен на проекта, както и ребрандирането му като POL.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

Съвсем наскоро Биткойн проби психологически важното ниво от $34,000 и сега алткойните започват да наваксват.

декември 8, 2023 14:55 2 мин. четене

Лайткойн инвеститорите масово разпродават токени – какво следва?

Последните данни от веригата показват, че през последните десет дни около 199,000 Лайткойн (LTC) адреса са продали напълно своите притежания.

декември 8, 2023 11:00 2 мин. четене

Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

През 2023 г. XRP преживя бурно пътуване, изпълнено със забележителни възходи и падения. Ключовият наратив се въртеше около обширния правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), който значително повлия на траекторията на монетата.

декември 8, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.