НАЧАЛО Други

Google Bard: Прогноза за цената на Етериум (ETH) за 2023 г.

юни 2, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Bard: Прогноза за цената на Етериум (ETH) за 2023 г.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело с появата на ChatGPT.

В съответствие с тази тенденция Bard на Google навлезе в AI пейзажа като нов играч.

Макар че все още е в експериментална фаза, Bard демонстрира впечатляващи възможности за обработка на езика, които намериха практическо приложение в сферата на криптовалутите. Един конкретен аспект, който отличава този инструмент, е способността му да генерира правдоподобни ценови прогнози за различни дигитални активи, включително Етериум (ETH).

Като се има предвид товащ Bard,  за  да получи прогнозни прозрения за потенциалната ценова траектория на Етериум до края на 2023 г.         

Чатботът подчерта съществуването на няколко фактора, които биха могли да повлияят на цената, като например ръста на пазарите на децентрализирани финанси (DeFi) и незаменяемите токени (NFT), приемането на мрежата от основните предприятия и институции, както и всякакви значителни промени в протокола на Етериум. Като цяло чатботът  предположи, че ако тези фактори се подредят положително, “ETH може да достигне $2,500 който ще дари или потенциално да надхвърли тази граница до края на годината“.

Освен това Bard представи прозрения за забележителни ценови прогнози за края на 2023 г., получени от авторитетни институции и платформи.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело с появата на ChatGPT.

Gov Capital, компания за финансови проучвания използва технически и фундаментален анализ за изготвяне на прогнози за цените на криптовалутите, прогнозира, че до края на 2023 г. цената на Етериум ще достигне $2,587.

За разлика от тях DigitalCoinPrice предложи средна ценова цел от $2,878 долара, а PricePrediction, използваща собствен изкуствен интелект, посочи, че през 2023 г. Етериум може да достигне максимална цена от $3,000 и минимална цена от $1,808.

Неотдавнашният незначителен спад на цената в рамките на последните два дни може да се дължи на различни фактори, като например инвеститори, които си осигуряват печалби, или общ спад на крипто пазара. Въпреки това цялостната траектория през изминалата седмица остава оптимистична, което показва устойчиви бичи настроения сред инвеститорите в Етериум.

Ключовите ценови нива, които трябва да се наблюдават, включват нивото на подкрепа при $1,784, което съответства на 50-дневната пълзяща средна. Спад под това ниво може да подскаже по-значителен спад на цените. От друга страна, нивото на съпротива при $1,941 представлява 200-дневната пълзяща средна. Пробив над това ниво може да означава забележимо повишение на цената.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.