НАЧАЛО Алткойни

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на "InvestAnswers", известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

В неотдавнашна актуализация до абонати в YouTube анализаторът подчерта, че дневните активни адреси на Solana са сравними с тези на Етериум, въпреки че пазарната капитализация на SOL е само 1/25 от тази на ETH.

Анализаторът изрази изненада от това несъответствие, като се има предвид по-големият обем на транзакциите на Solana, по-активната потребителска база и по-широкият набор от децентрализирани приложения (DApps).

Анализаторът обаче призна, че пазарното поведение понякога може да бъде ирационално.

Анализаторът предложи Solana да бъде оценена на минимум 1/10 от пазарната капитализация на Етериум. Към момента пазарната капитализация на Етериум възлиза на около $227.5 милиарда, което означава, че Solana трябва да бъде оценена на около $22.75 милиарда.

Понастоящем пазарната капитализация на Solana е $8.1 милиарда, което показва потенциално увеличение от почти три пъти, ако тя достигне 1/10 от пазарната капитализация на Етериум.

Водещият на InvestAnswers заяви, че е трудно да се предвиди точната траектория на стойността на Solana поради липсата на окончателен модел на търговия между двете криптовалути. През изминалата година SOL се представи слабо спрямо ETH, отчасти поради провала на FTX.

Анализаторът смята, че за да набере инерция, Solana трябва да надхвърли границата от $30, след което потенциално може да отбележи значителен ръст.

Към момента Solana се търгува на цена от $20.57 и през последните 24 часа отбеляза лек спад от над 1%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.