НАЧАЛО Други

Големите инвеститори все повече се насочват към крипто

07.10.2022 11:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори все повече се насочват към крипто

Ръководителят на най-голямата базирана в САЩ крипто борса твърди, че институционалните купувачи все още се интересуват от крипто.

В интервю, публикувано в канала на Coinbase в YouTube, Армстронг обясни историята на борсата с мечите пазари на криптовалути.

Вече сме преминали през четири такива. Забавно е, бих казал, че през последната крипто зима видяхме, че институциите в САЩ един вид спряха или преустановиха усилията си в областта на криптовалутите. Но през тази крипто зима всъщност не видяхме това, което е доста окуражаващо.

Мисля, че една от причините за това вероятно е, че крипто спадът е по-широк макро спад. Той всъщност не е свързан с крипто. На по-широките финансови пазари всичко е надолу. 

И така, всъщност е точно обратното – все още виждаме много институции да се регистрират и да проявяват интерес към криптовалутите, да правят депозити, да извършват интеграция… Така че за Coinbase Prime, който е нашият институционален продукт, все още наблюдаваме голям растеж и мисля, че ще видим това и на австралийския пазар.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) в момента е невероятно рядка възможност, твърди анализатор


Главният изпълнителен директор на Coinbase също така призна постиженията на неотдавнашното успешно Сливане на Етериум (ETH).

На първо място, искам само да изкажа голяма благодарност на екипа на ETH. Наистина различните екипи, работещи по софтуера на възлите там, които помогнаха това да се случи, и, разбира се, самата фондация ETH. 

Мисля, че това беше огромен [момент] за криптовалутите като цяло и за Етериум по отношение на мащабируемостта и децентрализацията… А също и на енергийната ефективност.

Сливането намали въглеродните емисии на алткойна с приблизително 99.99%, според доклад на CCRI, поръчан от ConsenSys, компания за блокчейн софтуер.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Глоба за милиарди заплашва Microsoft в Европа

На Microsoft може да бъде наложена глоба в размер до 1% от годишните ѝ приходи в Европейския съюз, ако не отговори на искане за предоставяне на информация до 27 май.

19.05.2024 21:00 2 мин. четене

6 съвета за търговията с криптовалути

През последните години криптовалутите спечелиха значително внимание и популярност. Тези дигитални активи предлагат редица предимства пред традиционните валути, като например по-голяма сигурност и неприкосновеност на личните данни, по-ниски такси за транзакции и децентрализиран контрол.

19.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.