НАЧАЛО Други

Големите инвеститори все повече се насочват към крипто

октомври 7, 2022 11:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори все повече се насочват към крипто

Ръководителят на най-голямата базирана в САЩ крипто борса твърди, че институционалните купувачи все още се интересуват от крипто.

В интервю, публикувано в канала на Coinbase в YouTube, Армстронг обясни историята на борсата с мечите пазари на криптовалути.

Вече сме преминали през четири такива. Забавно е, бих казал, че през последната крипто зима видяхме, че институциите в САЩ един вид спряха или преустановиха усилията си в областта на криптовалутите. Но през тази крипто зима всъщност не видяхме това, което е доста окуражаващо.

Мисля, че една от причините за това вероятно е, че крипто спадът е по-широк макро спад. Той всъщност не е свързан с крипто. На по-широките финансови пазари всичко е надолу. 

И така, всъщност е точно обратното – все още виждаме много институции да се регистрират и да проявяват интерес към криптовалутите, да правят депозити, да извършват интеграция… Така че за Coinbase Prime, който е нашият институционален продукт, все още наблюдаваме голям растеж и мисля, че ще видим това и на австралийския пазар.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) в момента е невероятно рядка възможност, твърди анализатор


Главният изпълнителен директор на Coinbase също така призна постиженията на неотдавнашното успешно Сливане на Етериум (ETH).

На първо място, искам само да изкажа голяма благодарност на екипа на ETH. Наистина различните екипи, работещи по софтуера на възлите там, които помогнаха това да се случи, и, разбира се, самата фондация ETH. 

Мисля, че това беше огромен [момент] за криптовалутите като цяло и за Етериум по отношение на мащабируемостта и децентрализацията… А също и на енергийната ефективност.

Сливането намали въглеродните емисии на алткойна с приблизително 99.99%, според доклад на CCRI, поръчан от ConsenSys, компания за блокчейн софтуер.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск отново стана най-богатия човек на планетата, но за кратко

В четвъртък Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla, си върна позицията на най-богатия човек в света, като изпревари Бернар Арно, председател на LVMH.

юни 9, 2023 7:00 2 мин. четене

Binance.US отговаря на обвиненията на SEC: Изключва криптовалутни двойки

Binance.US наскоро направи значителни промени след съдебните действия на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

юни 9, 2023 6:00 2 мин. четене

Федерален съдия в САЩ прекратява делото срещу DeFi платформа

Федерален съдия в САЩ наскоро отхвърли иск срещу платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) PoolTogether, като постанови, че федералният съд не е подходящо място за разглеждане на проблеми, свързани със стартъпа.

юни 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Шефът на Terraform Labs може да изтърпи присъдата си както в САЩ, така и Южна Корея

Според високопоставен южнокорейски прокурор съоснователят и главен изпълнителен директор на Terraform Labs, До Куон, е изправен пред потенциални правни последствия в САЩ и Южна Корея.

юни 8, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.