НАЧАЛО Други

Големите инвеститори все повече се насочват към крипто

октомври 7, 2022 11:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори все повече се насочват към крипто

Ръководителят на най-голямата базирана в САЩ крипто борса твърди, че институционалните купувачи все още се интересуват от крипто.

В интервю, публикувано в канала на Coinbase в YouTube, Армстронг обясни историята на борсата с мечите пазари на криптовалути.

Вече сме преминали през четири такива. Забавно е, бих казал, че през последната крипто зима видяхме, че институциите в САЩ един вид спряха или преустановиха усилията си в областта на криптовалутите. Но през тази крипто зима всъщност не видяхме това, което е доста окуражаващо.

Мисля, че една от причините за това вероятно е, че крипто спадът е по-широк макро спад. Той всъщност не е свързан с крипто. На по-широките финансови пазари всичко е надолу. 

И така, всъщност е точно обратното – все още виждаме много институции да се регистрират и да проявяват интерес към криптовалутите, да правят депозити, да извършват интеграция… Така че за Coinbase Prime, който е нашият институционален продукт, все още наблюдаваме голям растеж и мисля, че ще видим това и на австралийския пазар.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) в момента е невероятно рядка възможност, твърди анализатор


Главният изпълнителен директор на Coinbase също така призна постиженията на неотдавнашното успешно Сливане на Етериум (ETH).

На първо място, искам само да изкажа голяма благодарност на екипа на ETH. Наистина различните екипи, работещи по софтуера на възлите там, които помогнаха това да се случи, и, разбира се, самата фондация ETH. 

Мисля, че това беше огромен [момент] за криптовалутите като цяло и за Етериум по отношение на мащабируемостта и децентрализацията… А също и на енергийната ефективност.

Сливането намали въглеродните емисии на алткойна с приблизително 99.99%, според доклад на CCRI, поръчан от ConsenSys, компания за блокчейн софтуер.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене