НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори изкупуват тези два алткойна

27.10.2022 8:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори изкупуват тези два алткойна

Водеща компания за анализи твърди, че крипто инвеститорите с голям капитал бързо се сдобиват с два токена, емитирани в блокчейна на Етериум (ETH).

От Santiment твърдят, че крипто китовете акумулират Kyber Network (KNC) – базиран на блокчейн хъб за ликвидност, който има за цел да улесни незабавните суапове между ERC-20 токени без участието на посредници.

Според компанията за анализи големите инвеститори продължават да трупат KNC въпреки устойчивия низходящ тренд, при който токена загуби над 40% от стойността си за по-малко от три месеца.

Китовете в Kyber Network акумулират интензивно през последните три месеца, като ключови портфейли, притежаващи от 1 до 10 милиона KNC, са добавили 20% от предлагането към своите притежания от 31 юли насам. Последният път, когато се наблюдаваше подобно натрупване, KNC нарасна с 67% за шест месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Очертава се обрат за най-големия алткойн


Santiment също така казват, че инвеститорите с дълбоки джобове купуват токена на децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK). Според компания за анализи броят на китовете, които държат LINK в момента е на петгодишен връх.

[Тъй като цените на Chailink достигнаха над $7 в неделя, броят на адресите, притежаващи $700,00 или повече достигна 458. Това е най-високата стойност от 2017 г. насам – годината на откриването на публичната търговия на токена.]

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Неактивен инвеститор изненадващо разпродаде милиони в Етериум

В резултат на значителна промяна в екосистемата на Етериум участник от ранните етапи на първоначалното предлагане на монети (ICO) наскоро извърши значителна продажба, привличайки вниманието на цялата криптовалутна общност.

18.04.2024 20:00 1 мин. четене

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.