НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори активно трупат този алткойн

октомври 22, 2022 17:26 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори активно трупат този алткойн

Според Santiment блокчейн оракулът Chainlink (LINK) е обект на огромен интерес от страна на собственици на цифрови активи с дълбоки джобове.

Santiment твърди, че притежателите на между 10,000 и 1,000,000 от алткойна са закупили още над 47 милиона LINK в хода на мечия пазар през 2022 г.

Според фирмата тези натрупани монети са приблизително 4.73% от съществуващото предлагане на Chainlink.

Адресите на акулите и китовете” на Chainlink (притежаващи от 10,000 до един милион LINK) са били заети с натрупване по време на мечия пазар през 2022 г. От 3 март насам тези адреси са добавили $47.31 милиона LINK към портфейлите си, колективно. Това означава $312.7 милиона повече инвестирани средства.

Трейдърът Altcoin Sherpa наскоро сподели, че Chainlink ще излезе от тесния си диапазон и ще претърпи значителен възход.

LINK: засега е стабилна монета, но когато започне да се покачва, ще се движи силно нагоре. Прилична средносрочна инвестиция, според мен.

Разглеждайки Лайткойн (LTC), Santiment каза, че транзакциите на китове и адресната активност на 22-ия по пазарна капитализация криптоактив са се покачили тази седмица до 11-месечен връх.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Шансът за спад се е понижил, твърдят от Santiment


Според фирмата за блокчейн анализ LTC може би е достигнал дъното спрямо Биткойн (BTC).

Лайткойн беше тих през 2022 г., но адресната активност и китовите транзакции експлодираха тази седмица. Особено при транзакциите в мрежата на стойност над $1 милион, времето на тези скокове се случи точно когато LTC започна да поскъпва спрямо Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Може ли Dogecoin да достигне $1? Wall Street Memes засенчва $DOGE

Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и много крипто фенове. Това беше и първата меме криптовалута, която успя да покори света, а в известен период от време дори логото на Twitter беше снимка на DOGE.

май 30, 2023 18:00 4 мин. четене

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.