НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн

06.12.2022 7:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн

Фирма за анализи на криптопазарите сподели интересни данни за някои от най-големите и успешни алткойни в момента.

Водещата фирма за анализи Santiment разкри, че двете най-големи кохорти от Chainlink (LINK) инвеститори са натрупали масивно количество от алктойна.

Chainlink е децентрализирана технология, базирана на блокчейн, която позволява на две страни да свържат по сигурен начин своите индивидуални източници на данни и мрежи. Тя осигурява автоматизиран, сигурен начин за свързване на смарт договори с данни от реалния свят чрез използване на оракули – доверени субекти, отговорни за предоставянето на правилна информация. По този начин се гарантира точността на данните, използвани във всяка една транзакция, като се помага да се осигури, че те са валидни, актуални и надеждни.

В базираната на Етериум (ETH) криптовалута са се вляли средства в размер от $194.3 милиона в рамките на само за два месеца.

Според Santiment китовете и акулите (двете най-големи групи инвеститори) на LINK вече притежават най-големия процент от предлагането на алткойна от създаването му през 2017 г. 

Адресите на акулите и китовете на Chainlink, които притежават между 1,000 и един милион LINK, преминаха в безпрецедентна вълна на натрупване. Само за два месеца тези портфейли са добавили общо 26.8 милиона LINK ($194.3 милиона), което представлява 12.8% увеличение на монетите в торбите им.

На фона на голямото натрупване от страна на китове и акули крипто анализаторът, подвизаващ се под псевдонима “Kaleo”, сподели в Twitter, че очаква Chainlink да надмине Биткойн (BTC) в следващите месеци.

Според него двойката LINK/BTC е пробила диагоналната си съпротива на дневната графика и изглежда готова за възход до неговата цел около 0.0007 BTC ($12.04). Към момента на писане на статията алткойнът се тъгува около $7.5.

LINK/BTC е на ръба на [значителни печалби].

Santiment следи и алткойните XRP и Stellar (XLM), които са насочени към трансграничните плащания. Според фирмата двата актива са доминирали в петък в дискусиите в социалните медии, свързани с криптовалутите.

XRP, Stellar и Status (SNT) в момента са в списъка с най-големите трендове в криптовалутите в петък. Всички тези активи са сравнително равномерни за деня, което означава, че шансовете за скок са по-високи от обикновено. Но внимавайте за бърза разпродажба, ако те го направят по време на тренда.

santiment

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Все още няма одобрение на спот Етериум ETF – крипто общността тръпне в очакване

С идването на полунощ се очаква решението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

24.05.2024 0:01 1 мин. четене

Pepe с ново важно постижение, въпреки масовите ликвидации

Pepe, популярна мемe монета, наскоро се превърна в гореща тема в света на криптовалутите. Въпреки значителните ликвидации през последните 24 часа, токенът продължава да напредва, записвайки нови върхови постижения.

23.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.