НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн

декември 6, 2022 7:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн

Фирма за анализи на криптопазарите сподели интересни данни за някои от най-големите и успешни алткойни в момента.

Водещата фирма за анализи Santiment разкри, че двете най-големи кохорти от Chainlink (LINK) инвеститори са натрупали масивно количество от алктойна.

Chainlink е децентрализирана технология, базирана на блокчейн, която позволява на две страни да свържат по сигурен начин своите индивидуални източници на данни и мрежи. Тя осигурява автоматизиран, сигурен начин за свързване на смарт договори с данни от реалния свят чрез използване на оракули – доверени субекти, отговорни за предоставянето на правилна информация. По този начин се гарантира точността на данните, използвани във всяка една транзакция, като се помага да се осигури, че те са валидни, актуални и надеждни.

В базираната на Етериум (ETH) криптовалута са се вляли средства в размер от $194.3 милиона в рамките на само за два месеца.

Според Santiment китовете и акулите (двете най-големи групи инвеститори) на LINK вече притежават най-големия процент от предлагането на алткойна от създаването му през 2017 г. 

Адресите на акулите и китовете на Chainlink, които притежават между 1,000 и един милион LINK, преминаха в безпрецедентна вълна на натрупване. Само за два месеца тези портфейли са добавили общо 26.8 милиона LINK ($194.3 милиона), което представлява 12.8% увеличение на монетите в торбите им.

На фона на голямото натрупване от страна на китове и акули крипто анализаторът, подвизаващ се под псевдонима “Kaleo”, сподели в Twitter, че очаква Chainlink да надмине Биткойн (BTC) в следващите месеци.

Според него двойката LINK/BTC е пробила диагоналната си съпротива на дневната графика и изглежда готова за възход до неговата цел около 0.0007 BTC ($12.04). Към момента на писане на статията алткойнът се тъгува около $7.5.

LINK/BTC е на ръба на [значителни печалби].

Santiment следи и алткойните XRP и Stellar (XLM), които са насочени към трансграничните плащания. Според фирмата двата актива са доминирали в петък в дискусиите в социалните медии, свързани с криптовалутите.

XRP, Stellar и Status (SNT) в момента са в списъка с най-големите трендове в криптовалутите в петък. Всички тези активи са сравнително равномерни за деня, което означава, че шансовете за скок са по-високи от обикновено. Но внимавайте за бърза разпродажба, ако те го направят по време на тренда.

santiment

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.