НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн

декември 6, 2022 7:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн

Фирма за анализи на криптопазарите сподели интересни данни за някои от най-големите и успешни алткойни в момента.

Водещата фирма за анализи Santiment разкри, че двете най-големи кохорти от Chainlink (LINK) инвеститори са натрупали масивно количество от алктойна.

Chainlink е децентрализирана технология, базирана на блокчейн, която позволява на две страни да свържат по сигурен начин своите индивидуални източници на данни и мрежи. Тя осигурява автоматизиран, сигурен начин за свързване на смарт договори с данни от реалния свят чрез използване на оракули – доверени субекти, отговорни за предоставянето на правилна информация. По този начин се гарантира точността на данните, използвани във всяка една транзакция, като се помага да се осигури, че те са валидни, актуални и надеждни.

В базираната на Етериум (ETH) криптовалута са се вляли средства в размер от $194.3 милиона в рамките на само за два месеца.

Според Santiment китовете и акулите (двете най-големи групи инвеститори) на LINK вече притежават най-големия процент от предлагането на алткойна от създаването му през 2017 г. 

Адресите на акулите и китовете на Chainlink, които притежават между 1,000 и един милион LINK, преминаха в безпрецедентна вълна на натрупване. Само за два месеца тези портфейли са добавили общо 26.8 милиона LINK ($194.3 милиона), което представлява 12.8% увеличение на монетите в торбите им.

На фона на голямото натрупване от страна на китове и акули крипто анализаторът, подвизаващ се под псевдонима „Kaleo“, сподели в Twitter, че очаква Chainlink да надмине Биткойн (BTC) в следващите месеци.

Според него двойката LINK/BTC е пробила диагоналната си съпротива на дневната графика и изглежда готова за възход до неговата цел около 0.0007 BTC ($12.04). Към момента на писане на статията алткойнът се тъгува около $7.5.

LINK/BTC е на ръба на [значителни печалби].

Santiment следи и алткойните XRP и Stellar (XLM), които са насочени към трансграничните плащания. Според фирмата двата актива са доминирали в петък в дискусиите в социалните медии, свързани с криптовалутите.

XRP, Stellar и Status (SNT) в момента са в списъка с най-големите трендове в криптовалутите в петък. Всички тези активи са сравнително равномерни за деня, което означава, че шансовете за скок са по-високи от обикновено. Но внимавайте за бърза разпродажба, ако те го направят по време на тренда.

santiment

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене