Home

Goldman Sachs ще пусне токенизирани продукти през 2024 г.

11.07.2024 21:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Goldman Sachs ще пусне токенизирани продукти през 2024 г.

Решението на Goldman Sachs да навлезе в крипто пространството с токенизирани продукти отразява стратегически ход на фона на нарастващото търсене на дигитални активи от страна на институционалните клиенти.

Матю Макдермот подчерта, че разширяването на дейността на фирмата в областта на токенизацията е в отговор на развиващата се пазарна динамика и клиентските потребности.

Фокусирайки се върху активите от реалния свят (Real-World Assets – RWA), като например недвижими имоти и фондове на паричния пазар, Goldman Sachs цели да повиши ликвидността и достъпността на тези традиционно неликвидни активи.

Макдермот подчерта значението на разработването на продукти, които да се харесват на рисковите капиталисти, акцентирайки върху неотдавнашната среща за дигитални активи в Лондон, на която обратната връзка от инвеститорите оформи тяхната стратегия.

С над десетте регистрирани тази година Биткойн ETF-а и регулаторите, които преглеждат регистрациите на спот Етериум ETF, Goldman Sachs очаква да използва тези развития, за да подсили своите крипто предложения и да улови пазарните възможности.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Техническият директор на Ripple разкри информация за ъпдейта на XRP Ledger

Главният технически директор на Ripple Дейвид Шварц наскоро изтъкна едно важно напомняне от RippleX за всички оператори на XRP Ledger възли: обновяването до най-новата версия на rippled е от решаващо значение за целостта на услугата.

19.07.2024 22:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Блокчейн е бъдещето на финансите според главния изпълнителен директор на Robinhood

В неотдавнашен доклад на Fortune главният изпълнителен директор на Robinhood Влад Тенев изрази убеждението си, че токенизацията представлява следващата еволюционна стъпка за финансовите услуги.

18.07.2024 8:30 1мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.