НАЧАЛО Други

Годишната PPI инфлация в САЩ достигна 2.2% – както бе очаквано

14.05.2024 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Годишната PPI инфлация в САЩ достигна 2.2% – както бе очаквано

Според скорошни данни, публикувани от Бюрото по трудова статистика на САЩ, индексът на цените на производителите (PPI) за крайното търсене в Съединените щати отбеляза увеличение от 2.2% на годишна база през април, след ревизирано повишение от 1.8% през март (първоначално отчетени като 2.1%). Тази цифра съответства на пазарните прогнози.

В същия период от време годишният основен PPI също се покачи с 2.4%, отразявайки растежа от предходния месец и отговаряйки на прогнозите на анализаторите. През април PPI и основният PPI ​​се повишиха с 0,5% на месечна база.

След публикуването щатският долар (USD) първоначално се засили спрямо другите валути, достигайки връх близо до 105.50, преди леко да се отръпне.

Биткойн претърпя колебания, като първоначално се повиши над $63,000 по-рано през седмицата, но впоследствие спадна обратно до нива от около $61,000.

Междувременно, на фона на тези колебания на пазара на криптовалута, вниманието остава върху значителните икономически показатели през цялата седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

Binance разкри инвестиция в децентрализирана борса от втори слой

Подразделението за рисков капитал на водещата по обем на търговия борса за криптовалути в света представи нова инвестиция в протокол за децентрализиран обмен (DEX).

22.05.2024 23:00 2 мин. четене

Web3 социална медия набира финансиране в размер на $150 милиона

Екипът, който стои зад Web3 платформата за социални медии Farcaster, е набрал $150 милиона финансиране, ръководено от Paradigm, с участието на A16z crypto, Haun Ventures, USV, Variant, Standard Crypto и други.

22.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.