НАЧАЛО Други

Главния изпълнителен директор на Grayscale: Най-лошото за крипто пазара отмина

март 5, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Главния изпълнителен директор на Grayscale: Най-лошото за крипто пазара отмина

Главният изпълнителен директор на Grayscale, Майкъл Соненшайн наскоро сподели мнението си за текущото състояние на крипто пазара в интервю с крипто аналитика Скот Мелкер.

Според Соненшайн крипто пазарът изглежда се отделя от традиционните акции, което показва, че най-лошото от спада на пазара може би е отминало.

Той изрази надежда, че пазарът вече е преживял всички негативни изненади, които биха могли да му повлияят в близко бъдеще.

Въпреки волатилността на капиталовите пазари Соненшайн посочи, че цените на криптовалутите са относително стабилни, което предполага, че те може би започват да се представят независимо от традиционните финансови пазари.

Той също така отбеляза, че тази стабилност може да доведе до по-здрав крипто сектор като цяло, тъй като дългосрочните играчи, които са инвестирали в екосистемата, продължават да изграждат и въвеждат иновации, докато други, които просто се опитват да реализират бърза печалба, отпадат.

Соненшайн изрази също така вълнението си от нов случай на използване на крипто, наречен Ordinals. Това са дигитални активи, вписани в най-ниската номинална стойност на Биткойн – подобно на незаменяемите токени (NFT).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: Предстои ли разпродажба около следващия ъпгрейд?


Той вярва, че крипто индустрията продължава да отключва нови случаи на употреба и че Ordinals представляват интересно развитие в това отношение.

Въпреки че Соненшайн е предпазлив оптимист спрямо бъдещето на криптопазара той призна, че не е ясно дали криптовалутите ще се върнат към историческите си върхове в скоро време. Въпреки това той смята, че комбинацията от ценова стабилност и отделяне от традиционните акции може да предвещава добри резултати за сектора в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Кристалина Георгиева коментира глобалната икономика на Китайския форум за развитие

На Форума за развитие на Китай през 2023 г. Кристалина Георгиева, управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) обсъди предизвикателствата пред световната икономика.

март 27, 2023 20:05 2 мин. четене

Венчър капиталистите са оптимистично настроени към европейските крипто стартъпи

Въпреки миналогодишните предизвикателства и сривовете на водещи играчи в индустрията, инвеститорите в рисков капитал подкрепиха стартъпите в крипто пространството.

март 27, 2023 18:00 2 мин. четене

Основателят на Terraform Labs обжалва удълженото му задържане в Черна гора

Съобщава се, че До Куон, съосновател на Terraform Labs, планира да обжалва решението на съда да удължи задържането му в Черна гора.

март 27, 2023 14:20 2 мин. четене

First Citizens Bank придобива всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank

Федералната корпорация за депозитно застраховане (FDIC) обяви, че базираната в Северна Каролина First Citizens Bank ще придобие всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank.

март 27, 2023 11:00 3 мин. четене