НАЧАЛО Други

Главата на Digital Currency Group коментира обвиненията срещу него

януари 14, 2023 8:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Главата на Digital Currency Group коментира обвиненията срещу него

Главният изпълнителен директор на Digital Currency Group (DCG) Бари Силбърт коментира трудностите, пред които е изправен в последно време.

Това се случи след като стана обект на поредица от сериозни обвинения от страна на основателя на Gemini Камерън Уинкълвос.

В ново писмо до акционерите Силбърт сподели, че изминалата година е била най-трудната в живота му в личен и професионален план.

Коментирайки положението в крипто индустрията, той посочи, че злонамерени и индивиди са отговорни за хаоса, който “се разпространи надлъж и нашир”. След това той коментира Digital Currency Group (DCG).

Въпреки че DCG, нашите дъщерни дружества и много от нашите портфейлни компании не са имунизирани срещу последиците от сегашните сътресения, беше предизвикателство да бъдат поставяни под въпрос моята почтеност и добри намерения, след като прекарах едно десетилетие, влагайки всичко в тази компания и в пространството, с неумолима насоченост да правя нещата по правилния начин.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо дългосрочните притежатели на Биткойн може да не усетят рецесията?


Уинкълвос и обвиненията му срещу Силбърт

В рамките на програмата Earn, Gemini си партнираше с криптозаемодателя Genesis (чиято компания майка е DCG), за да осигури на търговците до 8% възвръщаемост на техните депозирани средства. По-рано този месец обаче Genesis обяви, че сривът на FTX се е отразил значително на финансите ѝ и тя вече не може да изплаща на инвеститорите на програмата. 

Уинкълвос посочи главния изпълнителен директор като виновен за проблемите. Той твърди, че Силбърт е извършил измама, и призова борда на компанията майка на Genesis да го отстрани от поста му като главен изпълнителен директор.

Акаунтът на DCG в Twitter защити Силбърт, като нарече твърденията на Уинкълвос “клевети” и “рекламен трик”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.