НАЧАЛО Други

Gemini Europe сменя изпълнителния си директор

октомври 18, 2022 11:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Gemini Europe сменя изпълнителния си директор

Камерън Уинкълвос директор на европейското подразделение нa Gemini се оттегли от поста си.

Компанията, която е основа от Камерън и неговият брат близнак Тайлър Уинкълвос през 2014 г., предлага услугите си в 29 европейски държави.

Според данни от търговския регистър, Уинкълвос вече няма да бъде директор на Gemini Europe (базираното във Великобритания европейско подразделение на компанията).

Оттеглянето от поста съвпада с регистрирането на Gemini като доставчик на услуги за дигитални активи (VASP) в Република Ирландия.

Говорител нa Gemini заяви:

Можем да потвърдим, че тази промяна е заявена в търговския регистър и въвежда местно ръководство в борда на директорите. Камерън и Тайлър Уинкълвос продължават да бъдат президент и главен изпълнителен директор на Gemini.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): На каква цена ще завърши 2022г.?


В същото време Джилиан Линч, новият ръководител на отдела за Ирландия и ЕС в компанията, зае мястото на бившия управляващ директор на компанията в Обединеното кралство Блеър Халидей. Миналата седмица Халидей се премести при конкурентната борса Kraken, където ще изпълнява длъжността управляващ директор на операциите ѝ във Великобритания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск отново стана най-богатия човек на планетата, но за кратко

В четвъртък Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla, си върна позицията на най-богатия човек в света, като изпревари Бернар Арно, председател на LVMH.

юни 9, 2023 7:00 2 мин. четене

Binance.US отговаря на обвиненията на SEC: Изключва криптовалутни двойки

Binance.US наскоро направи значителни промени след съдебните действия на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

юни 9, 2023 6:00 2 мин. четене

Федерален съдия в САЩ прекратява делото срещу DeFi платформа

Федерален съдия в САЩ наскоро отхвърли иск срещу платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) PoolTogether, като постанови, че федералният съд не е подходящо място за разглеждане на проблеми, свързани със стартъпа.

юни 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Шефът на Terraform Labs може да изтърпи присъдата си както в САЩ, така и Южна Корея

Според високопоставен южнокорейски прокурор съоснователят и главен изпълнителен директор на Terraform Labs, До Куон, е изправен пред потенциални правни последствия в САЩ и Южна Корея.

юни 8, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.