НАЧАЛО Други

Gemini Europe сменя изпълнителния си директор

18.10.2022 11:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Gemini Europe сменя изпълнителния си директор

Камерън Уинкълвос директор на европейското подразделение нa Gemini се оттегли от поста си.

Компанията, която е основа от Камерън и неговият брат близнак Тайлър Уинкълвос през 2014 г., предлага услугите си в 29 европейски държави.

Според данни от търговския регистър, Уинкълвос вече няма да бъде директор на Gemini Europe (базираното във Великобритания европейско подразделение на компанията).

Оттеглянето от поста съвпада с регистрирането на Gemini като доставчик на услуги за дигитални активи (VASP) в Република Ирландия.

Говорител нa Gemini заяви:

Можем да потвърдим, че тази промяна е заявена в търговския регистър и въвежда местно ръководство в борда на директорите. Камерън и Тайлър Уинкълвос продължават да бъдат президент и главен изпълнителен директор на Gemini.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): На каква цена ще завърши 2022г.?


В същото време Джилиан Линч, новият ръководител на отдела за Ирландия и ЕС в компанията, зае мястото на бившия управляващ директор на компанията в Обединеното кралство Блеър Халидей. Миналата седмица Халидей се премести при конкурентната борса Kraken, където ще изпълнява длъжността управляващ директор на операциите ѝ във Великобритания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността, предизвикана от грешка в платформата за ончейн анализи на Arkham.

23.05.2024 23:00 2 мин. четене

Икономиката на ОАЕ отбеляза ръст от 4.3% за последното тримесечие на 2023 година

По предварителни данни на правителството икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) се е разширила с 4.3% на годишна база през четвъртото тримесечие на 2023 г., като икономическият растеж, който не е свързан с петрола, значително изпреварва общия БВП.

23.05.2024 22:30 1 мин. четене

Binance разкри второто раздаване на токени от своя Megadrop – какво трябва да знаем

Binance раздвижва света на криптовалутите с въвеждането на втория проект в иновативната си airdrop платформа – Binance Megadrop.

23.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.